Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odrzuconaxxx

brak dominacji , boje się :(

Polecane posty

Problem mam taki że .. Może zacznę od początku . Jestem sama przez rok .. Hmm w sumie moje związki były bardziej przyjcielskie niż takie na poważnie mam 20 lat.. Poznałam niedawno chłopaka ktory chciałby stworzyć ze mną związek.. Bardzo mi się podoba , cały czas o nim myśle .. Ale problem w tym że nie potrafie się przy nim wyluzować , gdy ma dośŹ do pocałunkU to aż ciarki mi przechodzą .. Uprawiałam 2 razy seks z byłym partnerem rok temu i własnie przez to zerwaliśmy. Totalna katastrofa , nie potrafie DOMINOWAĆ .. Leże jak trup i tyle .. Wstydzę się , boję .. Nawet go przytulić,POCAŁOWAĆ .Jakaś blokada .. Nie wiem co jest ze mną nie tak . Bardzo chce mieć chłopaka .. W myślach sobie myśle jak go przutulam itp .. Ale w realu tego nie zrobie nie wiem , boje się odrzucenia lub coś .. kTOŚ MIAŁ PODOBNY PROBLEM ?

Gość żw24
Musisz się przełamać nie ma zmiłuj ;p chyba, że uda Ci się znaleźć amatora na kłody... istnieje kilka metod radzenia sobie z barierami psychicznymi, ale w tej sytuacji widzę tylko jedną, zmuszać się z wiarą, że przejdzie - i powinno z czasem przejść + rozmowa, nie kryj swojego problemu, z partnerem pokonanie problemu może okazać się łatwiejsze ;p Powodzenia