Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykro mi że nie jestem dla niego wystarczająco atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że woli inne dziewczyny, bardziej przebojowe, zauważalne, popularne... Wprawdzie nigdy mi tego nie powiedział wprost, ale wyraźnie czuję, że jestem dla niego zbyt zwyczajna. Smutno mi - on jest dla mnie tak ważny, a ja już dla niego nie...

Gość gość
ee tam bzdety piszesz! niech się cieszy że go chcesz, a chcesz?

Gość gość
autorko ja cie pokocham

Gość gość
Jasne, że chcę, co więcej akceptuję go takim, jakim jest, niestety wiem, że nie mam u niego szans. Ciągle tylko słyszę, jakie to inne dziewczyny są super i jest mi bardzo smutno. Spada też moje poczucie wartości - czuję się nijaka i beznadziejna.

Gość gość
Nie smutaj. Szybciej niż myślisz znajdzie się taki który doceni Cię i pokocha taką jaka jesteś. Oczywiście dbaj o siebie kobieta musi o siebie dbać żeby być wystarczająco atrakcyjna żeby wzbudzić zainteresowanie także innych mężczyzn. Faceci to wzrokowcy. A temu dupkowi podziękujesz za współpracę szybciej niż Ci się wydaje. Niech inne się z nim męczą skoro ten półgłówek nie potrafi zaakceptować normalności. Pewnie to jakiś wypacykowany idiota z przerośniętym ego (sama takiego znałam) a Ty go tak przeżywasz. Rozejrzyj się, są lepsi (i bardziej wartościowi) faceci wokół. A ten którego opisujesz to jakiś powierzchowny kretyn.

Gość gość
Sama już nie wiem. :( Może rzeczywiście jestem zbyt szara?

Gość gość
jakim idiota trzeba byc zeby wrzucac zdj d**y - zeby jeszcze byla ladna - na tle klatki schodowej. .. nie mam pytan xx ja nikogo nie zatrzymuje siwucho :D

Gość gość
Nie znam Twojej sytuacji. Ale po ile macie lat? Jak jesteś jeszcze na utrzymaniu rodziców to musi tak być. Nie każdego rodzica stać żeby ubierać dziecko w drogie markowe ciuchy i trzeba to zaakceptować bo pewnie i tak starają się jak tylko mogą. Ale jak już sama będziesz na siebie zarabiać to się jako kobieta "wyrobisz", znajdziesz swój styl, który komuś będzie w 100 % odpowiadał. Pierwszą wypłatę przeznacz na wypasione ciuchy (nie muszą być ani drogie, ani markowe) i rób wrażenie na kim tylko zechcesz. Powodzenia!

Gość gość
pierwsza wyplata 1750zl 600 pokoj 400-500 jedzenie 400 na 2 bzykanka z andrzejem 200 raty za laptopa xx coz nie styknie mi, a z andrzeja nie zamierzam rezygnowac. moja strata :D

Gość gość
Mam 25 lat, niedawno skończyłam studia i obecnie pracuję. Zarabiam niedużo i nie stać mnie na prowadzenie życia na takim poziomie, na jakim są dziewczyny, które kręcą się w jego otoczeniu. Nie mam lustrzanki, nie podróżuję w żadne egzotyczne miejsca, nie stać mnie na stylowe ubrania ani na drogie pasje typu fotografia czy projektowanie mody. Staram się żyć ciekawie w miarę swoich możliwości, ale wiadomo, że na tle tych dziewczyn jestem szaraczką. Chłopak niby też nie jest zamożny, a jednak woli tamte ode mnie...

Gość gość
gość dziś http://www.fotosik.pl/zdjecie/677cf167b289192 f# ss wiesz co jest mega romantyczne? ze po 4 lat ten penis znow znalazl sie w tym miejscu. pamietam jak w 2012 r. wrzucal zdj z c***a kobiety, w roznych intymnych zblizeniach. takich rzeczy sie nie zapomina usmiech.gif jak to historia zatacza swoj yebliwy krag usmiech.gif cc podstarzały nauczyciel z niezbyt okazała pensją i takie koleżanki. aha :D

Gość gość
Mężczyzni lubią rozrywkowe p***y dopóki nie myślą o rodzinie. Wtedy w cenie sa takie jak Ty więc nie martw się jeszcze przyjdzie Twoj czas lub zmień środowisko. Nie wszyscy żyją lansem.

Gość gość
Właśnie najgorsze jest to że taki nędzny typek najpierw wyszumi się z tymi lansującymi się zdzirami a potem wraca z podkulonym ogonem do tej Szarej bo tamte mu ani nie ugotują, ani nie posprzątają, ani nie podejmą się wyprania jego zafajdanych majtasów. Bo takie lale myślą tylko o sobie że to im trzeba wiecznie usługiwać i im drogie rzeczy fundować a nie że ogarnianie gospodarstwa domowego to głównie ich obowiązek. I potem dylemat dla tej Szarej? Przyjąć takiego imbecyla z powrotem bo zmądrzał czy jednak raz na zawsze go przegonić bo nie doceniał tej Szarej kiedy był na to jego czas??? Ajjj można by na temat takich facetów wiele napisać. Tylko palców i klawiatury na nich szkoda.

Gość gość
Ale co wam do tego, jakie laski woli ten chłopak? To jego sprawa, ma prawo do tego, by podobały mu się określone dziewczyny i tyle. Baby są naprawdę żałosne, koleś pewnie powinien zupełnie zmienić swoje upodobania, bo lalom się tak widzi. Śmieszne jesteście.