Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym wam przedsatwic pewna sytuacje jestem z dziewczyna od 4 msc mieszkamy razem na poczatku bylo super ale po pewnym czasie zaczelo cos sie sypac moja dziewczyna od pewnego czasu nie ma czasu dla mnie ciagle mowi ze jest zmeczona itp.codziennie z kims pisze sms i na fb do poznych godzin dzien w dzien jak sie jej pytam z kim tka pisze to mowi ze z kolega i zebym nie przesadzal bo to chora zasdrosc.ja nie mam nic do pisania z inna plcia ale codzinnie do poznych godzin pisac z kims maja faceta jak mowie jej ze mniento irytuje to zaczyna sie wydzierac na mnie i mowi ze przeginam.raz sie poklucilismy przez to i powiedziala ze sienwyprowadza odemnie .najlepsze jest to ze gdy proboje do niej sie przytulic chowa telefon i mowi ze idzie spac chwile pozniej znowu pisze. Kims.dla mniento nie jest normalne.do lazienki z telefonem jak spi telefon pod poduszka ustawila hasla na lapka i telefon dziwnie sie zaxhowuje nie pozwala mi sie zblizyc do siebie.mial taknktos podobnie dodam jescze ze kiedys ja wkurzala jak ja z kims pisalem a teraz mowi ze tez moge sobie pisac i isc z kims do kina spacer.

Gość gość
zapewne kwestia czasu, ktoś już jest na twoje miejsce, przerobione juz to mam

Gość gość
Moze gdybys uzywal przecinkow i slownika ortograficznego, to tez ktos chcialby z toba pisac.

Gość gość
olej sucz to k*******n jest juz ma frajera z lepszą kaską:-P

Gość gość
Jako kobieta powiem Ci jakie są możliwości: a) ma adoratora i jej się to baardzo podoba, b) planuje Cię zostawić i znalazła właśnie kogoś na Twoje miejsce, c) zdradza Cię. Powiedz, że masz dosyć i każ jej wybierać pomiędzy tym typem a Tobą. Jak jej zależy to wybierze Ciebie, nawet gdyby był to nie wiem jak wielki przyjaciel od dzieciństwa. Lepiej ją Ty zostaw niż ona ma zostawić Ciebie. Z tego co zrozumiałam to albo 4 miesiące jesteście razem, albo 4 miesiace mieszkacie, ale takie akcje nie powinny mieć miejsca. Po 20 latach małżeństwa to się zdarza ale skoro na początku tak się zachowuje to lepiej sobie darować.

Gość pomorzaninnn
Dodam jescze że ona mowi ze to tylko kolega bo ona w dzien nie ma czasu z nimim posac bo jest w pracy dlatego to robi wieczorami ale o czym mozna tyle pisac z*kolega*codziennie nawa kilka sms w ciagu 1 min.zauwazylem ze jak odczytuje sms to zaczyna sie usmiechac:/ wysyla mu zdjecia to jest dziwne troche

Gość gość
Boze ty ja jeszcze w domu trzymasz?! Olej qrwe!

Gość gość
Ja po takim czyms bym ja spakowal i w********il w 5 minut.

Gość gość
Stary. Baba wali Cie w rogi a Ty sie zastanawiasz? Wywal ja na zbity pysk, zrobisz jej przysluge, ale przede wszystkim sobie! Tyle slicznych dziewczyn na deptakach, tylko czasu brak :) Do dziela zatem! Olej niewierna dziewuche.

Gość gość
hehe baba nie puści jednej gałęzi nie mając drugiej przygotowanej, stąd te tajemnice. Pewnego dnia ci powie, do widzenia i pójdzie do innego...a do tego czasu ma dach nad głową.

Gość gość
To nie jest prawda. Ja kończę jeśli czuję, że nie ma sensu dalej ciągnąć związku. Twoja dziewczyna to desperatka. Jest z Tobą bo nie jest pewna czy wyjdzie jej z tamtym. Oszczędź sobie wstydu i zerwij z nią pierwszy.

Gość pomorzaninnn
Ale najlepsze jest to ze ona sie wyprowadza za tydzien i nie chce mi powiedziec gdzie bedzie mieszkala bo wynajela sobie pokoj i mowi ze mi nie powie ze dowiem sie kiedys:/;/

Gość goqweść
wez ja d**e na siłe ona chce konieczn ie anala