Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia

Polecane posty

Gość gość

Witam Nwm co mam robic rodzicie kazali mi isc na studia zmuszajac mnie do zalogowania sie na stronie uczelni niestety wbrew moim nadzieja ze nie zostane przyjety dostalem sie bardzo nie chce isc na studia poniewaz obawiam zycia w akademiki na ktory namawiaja mnie rodzice. Ostatnim czasem gdy dostalem sie na studia powiedzialem ze chyba wybiore jakas wyzsza szkole zawodowa rodzice uznaja to moje decyzja ale i tak naciskaja abym szedl na studia. Do tej szkoly zawodowej moglbym dojezdzac poniewaz jest oddalona o 30 km ale tutaj rodzice kloca sie ze to ogromne koszty i nie chca dac mi samochodu. Nie chce isc na studia na politechnike poniewaz przeraza mnie zakwaterowanie w akademiku nie lubie wspolnych lazienek kuchni i tego tlumu. Prosze doradzcie co mam zrobic czy isc tej szkoly zawodowej i moze uda mi sie przekonac rodzicow. Decyzje musze podjac szybko bo rekrutacja powoli sie konczy.

Gość goska96
Wiesz, nie masz się co obawiać. Studia to fajna sprawa, zobaczysz, poznasz wielu fajnych ludzi i jeszcze będziesz się śmiał, że kiedyś miałeś takie obawy. No, ale jeśli rzeczywiście aż tak bardzo przeraża cię wyjazd do nowego miasta i mieszkanie w akademiku, to może spróbuj z e-learningiem? Na przykład na http://www.zpsb.pl/e-learning/ mają taką możliwość. Wtedy 60% zajęć odbywa się zdalnie, a tylko od czasu do czasu musiałbyś pojawić się na uczelni.

Gość gość
Dalej nikt mi nie pomogl nwm juz co robic?

Gość freelove

mam nadzieje ze sobie poradziłeś!

Gość gigi

Ja się postawiłem rodzicom i wybrałem inną opcję! Wybłagałem ich o uczelnię niepubliczną i mieszkanie w pokoju w mieszkaniu wynajmowanym przez studentów. To o wiele lepsza i wygodniejsza opcja niż akademik! Studiuję w Trójmieście, kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji na Gdańskiej Szkole Wyższej. Jestem ogromnie zadowolony!