Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wszyscy faceci są tacy sami ale to jest akurat prawdą że...

Polecane posty

Gość gość

ci którzy żyja w grupach z kolegami chodzą na imprezy uczestniczą w pewnego rodzaju zawodach kto więcej porucha. Z drugiej strony są też normalni faceci, oni nie trzymają z większością a nawet często są przez innych lekko dyskryminowani. Za to mają coś innego - nie traktują kobiet na zaliczenie, mają to wpojone do głowy że seks z kobietą jest otwarciem nowego rozdziału, głębszej relacji a nie zamoczeniem fiutka i uciekam, tak zachowują się kundelki na wsiach gdy suczka ma cieczke.

Gość gość
Tylko niestety tacy imprezowicze "kreca" kobiety znacznie bardziej, niz kategoria druga. Facet uczciwy, z powaznymi zamiarami jest w zwiazku doceniany jedynie jako maszynka do przynoszenia kasy, bezplatna pomoc w problemach domowych i pogotowie seksualne podczas braku innych okazji. Taka dobra "fujara". Jezeli trafi sie ktos z podziwianych "imprezowiczow" to wiekszosc kobiet zaryzykuje swoj zwiazek z "fujara" - ta przeciez nie odejdzie, a nawet jezeli, to alimenty zapewnia spokojne zycie mamusi i dzieciom - fujara bedzie placila bez sprzeciwu, bo jest uczciwa.

Gość gość
tylko idiotki kreca faceci z tej pierwszej kategorii. Normalna , porzadna kobieta szuka faceta z tej drugiej kategorii

Gość gość
Facet z drugiej kategorii to niestety nudne i ciężkie życie bo to kobieta będzie musiała nosić spodnie w tym związku.

Gość gość
Ja sie zaliczam do tej 2 grupy i musze Ci przyznac racje. Wcześniej na to nie patrzylem ale zaskakujaco zgadza sie to co napisalas. Pewnie sa jakies tam wyjatki ale beda nieliczne. Czy ja wiem czy jestem nudny? Raczej nie :-) Wręcz przeciwnie ;) Wiecznie uchodze za dusze towarzystwa a usmiech malo kiedy schodzi mi z twarzy tak jak i tym ktorzy sie mnie trzymaja :D

Gość gość
Każdy niech sobie żyje jak chce - ja mam swoje zasady, ktoś ma swoje. Póki nikogo nie krzywdzi, niewiele mnie to obchodzi. Też mam znajomych, którzy na http://ekstaza.pl albo innych szukają przygodnego seksu i dlaczego miałabym im na to nie pozwalać?

Gość gość
Normalny facet czeka z seksem do ślubu

Gość gość
Normalny facet czeka z seksem do ślubu