Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem , pół roku temu poznałem dziewczynę tego wieczora było wszystko fajnie całowałem się z nią przytulałem mówiła mi że podobam jej się , następnego dnia chciałem się z nią spotkać ona wyszła ale z koleżanką gdy chciałem z nią porozmawiać na osobności ona nie chciała napisałem jej czy dalej jej się podobam to odpisała mi że jestem przystojny ale ona narazie nie szuka chłopaka spotykamy się tak raz w tygodniu na piwko lecz gdy próbuję ją dotknąć ona ucieka i jest zazdrosna gdy gadam z innymi dziewczynami co mam o tym myśleć zerwać kontakt czy starać się o nią proszę o poradę ;)

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
po 21

Gość gość
A ona była z kimś wcześniej? Trudno powiedzieć po takim opisie. Może być tak, że dobrze jej się z tobą gada itp, ale nie chce niczego więcej tylko mieć "koło ratunkowe". Może ty nie mówisz wprost czego chcesz i ona wie, że może to wykorzystać po przez zwodzenie Cię. Ale może być też tak, że została skrzywdzona przez innego faceta, może ojca i boi się zaangażować, żebyś ty jej też nie skrzywdził. Spekulować można wiele takich sytuacji.

Gość gość
wiem że wcześniej zerwała z chłopakiem

Gość gość
Ale to był krótki związek, czy może wręcz przeciwnie długi i musi się trochę pozbierać po rozstaniu?

Gość gość
Olej ją przez parę tygodni. I poczekaj na jej reakcje. Za babami nie można za bardzo biegać, musisz być trochę niedostępny. Sama przybiegnie do ciebie, zobaczysz.