Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moi rówieśnicy... Współczesność.

Polecane posty

Gość gość

Jestem chyba jakiś inny... Moi znajomi dzielą się tylko na 2 typy. Pierwsi - imprezowicze, gadają tylko o seksie, paleniu, piciu, obgadują innych i uważają się za lepszych, co jest bardzo śmieszne (ciężko z nimi rozmawiać, staram sie ich unikać, lecz jest to trudne bo nie ma innych ludzi... Ja nie mówie, że nie lubie sobie wypić, ale nie do cholery codziennie i nie z takim towarzystwem, żeby chlać w każdy dzień wakacji do zażygania się i liczeniu ile to lasek sie zaliczyło na imprezie!!!). Drugi typ (już nie tak obszerny jak ten pierwszy) - typowe nerdy. Fajnie się z nimi rozmawia, ale problem w tym że ciężko ich wyciągnąć z domu. Na dodatek narzekają, że są tacy a nie inni, a nie robią nic w kierunku tego, aby się zmienić! Ich dzień wygląda rutynowo. Wstają o 14 i grają do 5. Mój przyjaciel właśnie tak robi, a potem mi sie żali , że nigdy nie znajdzie sobie dziewczyny bo jest brzydki gruby i wymienia... Mówię mu, że jak zmieni podejście do życia to napewno kogoś znajdzie, a On zawsze mnie wyśmiewa. W sumie to ja już nie wiem bo sam mam problem ze znalezieniem sobie dziewczyny bo 98% lasek to właśnie typ PIERWSZY! W jakim kierunku podąża ten świat!? Czy są na tym świecie normalni ludzie? Jest co raz mniej ludzi , którzy mają jakąś pasje. Chyba że teraz pasją jest chlanie do nieprzytomności i palenie zioła lub lenienie się przy kompie. W piłkę to już tylko 35-50 latkowie grają...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować