Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić żeby pożałowała że mnie olała?

Polecane posty

Gość gość
obojętność obcych nie ma nic wspólnego z bólem

Gość gość
Autor chyba nie chce się mścić, tylko zrobić tak żeby ona żalowala tego zerwania? Przynajmniej ja tak rozumiem, a wy chłopaka oczerniacie jakby co najmniej mord planował! :D

Gość gość
gość dziś Kiepska rada. Gdybym zobaczyła go z inną oznaczałoby to dla mnie jedno - koniec. Nie ważne jakie miałby intencje. Nie jestem jasnowidzem.

Gość gość
Po prostu sprawiles jej przykrosc, lub okazales ze nie zalezy ci na niej. Ona mogla tak zrozumiec. Lekcewazyles np. Albo nie zdawales sobie sprawy ze w sumie nie robisz nic konkretnego w jej kierunku... moze jakies nieporozumienia. A wy moze byslice tak samo o sobie. :-)

Gość gość
Przepraszam za bledy pisze z nowego tel i jeszcze sie myle...Tak czy inaczej ja mysle ze to nieporozumienia was rozdzielilo...

Gość gość
Aha dopy nie dała i dlatego chcę się mścic.

Gość gość
dopa to nie wszystko

Gość gość
Autorze, jest tylko jeden sposób, żeby pożałowała. Nie kontaktuj się z nią, olej ją i żyj pięknym życiem. Nic tak nie boli innych ludzi, jak to, że doskonale sobie bez nich radzisz. Ale nie zrozumiesz tego i nie postąpisz tak jak mówię, bo do takich mądrości dochodzi się bardzo późno w swoim życiu. Nie zrozumiesz też tego, że jak zajmiesz się swoim życiem i będziesz z niego zadowolony, to będziesz miał zupełnie w dup.ie swoją byłą! Nawet ci serce mocniej nie zabije jak ją spotkasz, nawet powieka nie drgnie, nawet ci się na niej nie będzie chciało odegrać! Po prostu zajmij się sobą.

Gość gość
jak już będzie bardzo późno w jego życiu to nie tylko na widok byłej i nie tylko powieka mu nie drgnie :O

Gość gość
Kupamienci tych wszystkich co nie wiedzom co robić: zesrać się i tak chodzić!