Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 16 lat okres powinnam mieć 14lupca do dziś nie dostałam wszystkie jego objawy mam wypryski oraz ból brzucha który trwa juz 4 dni zrobić test ciążowy czy to normalne ? Rok temu o tej porze czekała na okres z 3tyg jednak teraz sie boje bo współżyje. Proszę o rade co jest czy to normalne ?

Gość gość
Jeżeli współżyłaś bez zabezpieczenia to możliwe, że jesteś w ciąży. Zrób test i będziesz mieć pewność.

Gość gość
Na brak okresu wpływa bardzo wiele czynników - zmiana ciśnienia, zmiana klimatu, a przede wszystkim hormony, ja zalecałabym badania krwi, od razu masz wykluczone wszelkie inne możliwości

Gość gość
Nie daj się manioulowac mediami na zasadach ,,zrob to i tamto a bedzie ci dobrze,,Rozum uruchom i nie chodź zavpokemonem tylko skupiaj uwagę nad swoim przyszłym życiem by było prawdziwe.Okres jest wtedy gdy normalnie niecma ciąży,ala są wyjatki.Nerwy lub seks mocny,ktory mocno pobydza macice dając ompuls jakby zaplodnienie lecz może być na tle urojenia ciąży ,którą istnieje tylko w muzguva nie ma jej fizycznie.Nalezy zasranowic sie,czy seks ,ktorego odczuwasz nie jest za mocnym przeżyciem o nalezy się zastanowic co to powoduje.Co za duzo nie jest zdrowe.Co za duże tez.