Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To juz jest koniec

Polecane posty

Gość gość

Nie ma juz nic :) nanana 3 lata i koniec tego niespelnionego, zakazanego uczucia! Ciesze się bardzo ! :-) Mysle jeszcze kilka razy dziennie ale juz nie tęsknię :) nie fantazjuje przed snem :) Czuje sie wolna :-D super uczucie!!!!

Gość gość
Wolna będziesz dopiero jak przestaniesz myśleć i pisać.

Gość gość
A ciekawe jak zobaczysz go z inną babą i gromadką dzieci Pewnie Cię zaboli podwójnie. Wmawiasz sobie tylko :(

Gość gość
Nie zobaczę- inna miejscowośc :) Bylo tak. Siedze jem obiadek, jak zwykle czytam kafe :-D i tsk myślę.. ze dawno nie pisalam. I naszla mnie mysl ze zakladam tematow bo juz nie mam o czym! Olsnienie! Juz jestem zdrowa :-D A to ze przewija mi się przez myśli to raczej norma po tylu latach westchnień i raczej zaraz sie skonczy :) Ta znajomosc przynosiła mi sam bol. Bylam masochistka! Właśnie przeszły wszystkie nadzieję i złudzenia, ze cos moze z tego byc. Prawda jest taka ze to bylo odwzajemnione uczucie.. ale zycie to nie bajka, mialo scenariusz bez happy endu. To byl najlepszy krok na jaki sie zdecydowalam! Uciąć kontakt. Przede wszystkim musialam przestac go widywac Pomogło!! :-D

Gość gość
idiota