Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada spytać się dziewczyny czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość

bo to dla mnie ważne

Gość gość
mysle ze skoro jest to dla ciebie wazne to wypada tylko ze musisz jej powiedziec dlaczego ja o to pytasz

Gość gość
Nie chciałabym z powrotem być dziewicą. Przejście z bycia nie dziewicą do dziewicą potrafi być koszmarnie bolesne i ciągnąć się tygodniami.

Gość gość
Gdyby mnie facet tak zapytał to od razu dałabym sobie z nim spokój, niezależnie od tego czy byłabym dziewicą czy nie.

Gość gość
Do Autora: jak będzie szła z Tobą do łóżka, to SAMA CI POWIE!

Gość gość
gosc 15.46 dlaczego ? jesli by ci powiedzial np tak ,, sluchaj, chcialbym cie sie o cos zapytac bo to jest dla mnie bardzo wazne . Oczywiscie nic to nie zmieni miedzy nami, ale jest todlaa mnie wazne , dlatego po prostu chcialbym wiedziec czy kochalas sie juz z jakims chlopakiem?

Gość gość
I co to zmieni? Ja nie chciałabym wscibskiego faceta

Gość gość
to nie wscipskosc tylko pytaniedotyczace sfery erotycznej kobiety . dla niektorych jest to wazne tak samo jak dla kobiet to czy chlopak traktuje ja powaznie . Z reszta jak dziewczyna nie ma sie czego wstydzic to powie mu prawde

Gość gość
Jestem dziewica. Gdyby facet zapytal mnie czy jestem i bylo to dla niego wazne olalabym go

Gość gość
gosc 16.12 kiedys czytalem na kafe ze dziewczyna czekala z cnota na tego ukochanego a on jej powiedzial ze dla niego nie ma to znaczenia . Chciala bys takiego zimnego chama ?

Gość gość
Bo to nie ma znaczenia. Ona glupia ze czekala.

Gość gość
kobiety wymagaja szacunku wiec jesli dla chlopaka jest to wazne czy laska jest dziewcia czy nie to ona tez niech to uszanuje i mu odpowie . to nic nie kosztuje

Gość gość
gość dziś Bo sie puszczasz szmato

Gość gość
nie muszę na żadne pytania odpowiadać obcej osobie. Co to, Korea północa do cholery? mnie też pytał kiedyśtaki jeden, podejrzewał, że jestem (bo bylam), ale nigdy mu tego nie powiedziałam. Co jest najzabawniejsze, on chciał właśnie dziewczynę z doświadczeniem, bo nie chciał być odpowiedzialny za pierwszy raz dziewczyny

Gość gość
nie powiesz mu ze jestes dziewica to wejdzie w ciebie jak w doswiadczona laske i bedzie placz z bolu ze za mocno i ze nie jest delikatny

Gość gość
Pytaj, szczerosc podstawa zwiazku, obydwoje bedziecie wiedziec z kim macie do czynienia. Ziewam.

Gość gość
Lol, kto ma we mnie wejść? obcy facet? jaja sobie robisz chyba. Jak się z kimś poznaję to się nie rozmawia o takich rzeczach. Jakby został moim chłopakiem to dopiero

Gość gość
gosc 16.39 no przeciez chyba o to tutaj chodzi tak ? trzeba byc idiota zeby sie pytac o to lasce z ktora sie nie jest w zwiazku

Gość gość
dziewictwo jest bardzo ważne w związku i należy się o takie sprawy pytać na randce bo pokazuje jak kobieta się szanuje.

Gość gość
Jak widać autorowi nie o to chodzi.

Gość gość
jak dla was przeszłość seksualna nie jest ważna to powodzenia w życiu potem zdrady, rozwody z powodu rozwiązłości seksualnej i dużej ilości partnerów/partnerek.

Gość gość
jesli ktos jest przyzwyczajony do zmainy partnerow co jakis czas to pozniej trudno jest sypaic tylko z jednym facetem. Dla takiej osoby po pewnym czasie robi sie nudno w lozku i zaczyna szukac wrazen na boku i z czasem zwiazek sie rozpada

Gość gość
mówimy tu też o związkach 5 partnerów seksualnych bo była 5 związkach myślicie, że kobieta nie zdradzi i będzie cały czas z jednym po ślubie wybijcie sobie to do głowy.

Gość gość
ale jescze moglo byc tak ze z tych 5 facetow zaden jej tak naprawde nie dogodzil tak konkretnie ze az chodzic nie mogla a ten 6 za ktorego wyjdzie da jej tyle rozkoszy i przyjemnisci z seksu ze na innego nawet nie spojży . Moze w tym tkwi sedno rozwiazlosci kobiet zelataja za facetami , co chwile inny bo zaden jej tak naprawde dogodzic nie potrafi

Gość gość
no właśnie, facet powinien podać wymiary swojego ku'tasa i zapytać, czy ją to zadowoli, czy ma większe ambicje

Gość gość
co to za majster , ktory ma dobry sprzed skoro nie potrafi sie nim poslugiwac

Gość gość
gość dziś jesli ktos jest przyzwyczajony do zmainy partnerow co jakis czas to pozniej trudno jest sypaic tylko z jednym facetem. Dla takiej osoby po pewnym czasie robi sie nudno w lozku i zaczyna szukac wrazen na boku i z czasem zwiazek sie rozpada X Tutaj pies pogrzebany. Kobiety chca pukachy a mezczyzni porzadne kobiety.