Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 rzeczy których nie mamy prawa oceniać u innych rodzciów, teściowa złamała wsjo

Polecane posty

Gość gość

Ktoś dobry napisał fajne, aczkolwiek w sumie oczywiste informacje...artykuł o tym, czego nie powinno się oceniać u innych rodziców: 1) jak rodziłaś, czy naturalnie czy cc. Naturalnie - głupia ty, cc - głupia ty itd. 2) Karmienie naturalne lub butelką - zawsze się znajdzie jakiś hejter do pierwszej lub drugiej opcji 3) czy dziecko śpi w łóżeczku czy z rodzicami 4) łączenie rodzicielstwa z pracą - wróciła do pracy to wyrodna, nie wróciła to zaraz kura domowa i synka wykrozystuje 5) chodzenie dziecka i inne "osiągnięcia" "a ta mała od Krysi już chodzi a nasz nie" ja pitolę ... moja teściowa złamała wszystkie te zasady i u mojej szwagierki skrytykowała wszystkie te punkty. że to źle, że rodziła naturealnie, że to źle, że karmiła tylko pół roku, że to źle że mały z nimi śpi czasami, że to źle że ona wczesnie do pracy wróciła (po roku to wczesnie wg niej), że to źle że mały tak pozno siedzi, chodzi i to wina kogóżby innego jak nie matki dziecka czyli jej synowej. Ja jestem teraz w ciąży i bardzo izoluję się od teściowej, a przy pierwszych słowach krytyki dam jej słowną szkołe.

Gość gość
Co tam słowna szkołę, weź jej przypier/dol odrazu

Gość gość
nie mamw zwyczaju bić ludzi, tym bardziej matki męza

Gość gość
I co z tego, że matka męża? Przecież i tak masz ją za najgorszego wroga

Gość gość
15:45 trudno żeby ją miała mieć za przyjaciela skoro starsza pani potrafi tylko młodą krytykować i skrzydła podcinac. Mam wrażenie ze na kafe jest jakiś kult tesciowych i przychodzą to synowe które w d...pie były i g..wno widziały bo im teściowa nie bruzdzi i nie krytykuje ich metod. Krucjate wszczynacie g...wno wiedząc. Zajmij się swoją teściowa i ciekawi mnie czy jakby twoja robiła tak jak teściowa autorki to dalej miałabyś gębę pełna frazesow. Dno

Gość gość
Prowo o teściowej - odcinek kolejny. Tylko dla pelikanów :P