Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam wzwodu przy kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Cnote starcielm pozno w wieku 35 lat. Teraz mam 36. Ale nie idzie mi sex. Kiedy sie masturbuje czlonek jest sztywny i dochodzi do wytrysku. Ale ostatnio poderwalem dziewczyne i przy niej nie mogl mi stanac, byl sflaczaly. Wczesniej tez mi sie to zdarzylo. Byc moze przyczyna jest nadmierna masturbacja. Czy lepsza dieta tzn zdrowsza, sport by mogly pomoc? Czy powinienm poszukac odpowiednie tabletki na potencje? Strasznie mnie to łamie.

Gość gość
musisz być z kobietą na co dzień, nie tylko od strzała na seks, wtedy przyjdzie odpowiedni moment i będziecie się ****ać. dieta i sport też pomagają. i nie wal tyle, bo do tego przywykniesz i nie będzie ci się chciało ****ać.

Gość prawictwo pospolite 152
zmień kobiete .. To przez to ze poderwałeś paszteta

Gość gość
nie mam kobiety na stale, czasami tylko kogos poznam; we wrzesniu spedze tydzien z pewna dziewczyna i dojdzie do sexu, ale ostatnio ja zawiodłem :-( polecicie jakies tabletki

Gość prawictwo pospolite 152
też by mi nie stanął na widok 80 kilgramowej panny

Gość gość
nie jestem jakims super facetem a jednak potrafielm poderwac dziewczyny, a one byly ladne , a ta ostatnia miala super ciało

Gość gość
to sprobuj z facetem 😴

Gość gość
a Ty nie możesz normalnie pobyć z dziewczyną łącznie z jakimiś uczuciami i się oswoić pobawić pośmiać,tylko po takim długim celibacie czysty seks? i wymyślasz tabletki

Gość gość
poznaje te dziewczyny , tylko do sexu dochodzi szybko

Gość gość
poczwicz na kozie potem z pannami pudzie ci lepiej :-P

Gość gość
Przy polskich pseudokobietach ciezko o erekcje bo nie ma czym sie podniecić.

Gość gość
7:24 właśnie, same brzydkie ryje

Gość gość
akurat to nie byly polskie kobiety, tylko cudzoziemki

Powiem tak podobno bodźce wzrokowe nie mniej działają na osoby starsze i bardziej działają bodźce dotykowe. Wniosek z tego że to jest negatywne zjawisko które nabywa się z wiekiem a rzczej coś z wiekiem się traci. Nie wiem czym to jest spowodowane uważam że masturbacją na pewno nie. Wiem czym może być spowodowane ale nie powiem. Mogę tylko powiedzieć że jeśli masz taką przypadłość to może być Ci trudno z tego wyjść. Łatwo się traci pewne rzeczy także zdrowie i sprawność ale odzyskać jest trudno a często nawet się nie da

i pamiętaj żadnych tabletek. Przyczyna była już dawni lub jest nadal Twojego stanu i tabletki na to nie mają wpływu

Gość gość
hmm nie wiem zaczne prowadzic zdrowy styl zycia, dieta i silownia, nie pale, piwo odrzuce a tabletki sprobuje co do masturbacji - to potarfielm dojsc bez problemu, prawie codziennie - sadze ze to bylo za duzo, powinienem miec przerwe w oanizmie kilka dni co najmniej, ale nie wiedzialem ze zdarzy mi sie bliski kontakt z dziewczyna

Gość gość
Mhmm

Gość gość
Wejdź na www.suple24.net znajdziesz coś na swoj problem

Gość gość
A co polecasz?

Gość gość
Mam to samo i jestem w podobnym wieku.Dokladnie 2 x mi sie to zdazylo z przypadkowymi kobietami. Jak kobieta ostro mnie niepodnieci to nici z seksu. Wydaje mi sie ,ze to na tle nerwowym.W kazdym badz razie juz bez tablety nie podchodze.

Gość gość
od autora jakich tabletek uzywasz? tak zaluje niepowodzenia - ostatnia dziewczyna byla taka sliczna i tak jęczała podczas seksu oralnego, chcialbym troche pożyć ;-) tak malo mam doswiadczen, a dla mnie ciekzo jest zdobyc dziewczyne, jestem z tych niesmialych

Gość gość
Macie za małe kuśki po prostu i się boicie że nie sprostacie oczekiwaniom

Gość gość
18:53 racja, maja male fiuty czyli kompleksy i fiuty opadaja

Gość gość
ptaszka mam w normie

Jestem w trakcie pisania utworu muzycznego. Od dwóch godzin, zastanawiam się na tytułem i i już wiem jak to nazwać! "Nie mam wzwodu przy kobiecie". :D Jeśli to się sprzeda, 15% z zysku powędruje do Ciebie.;)

Gość gość
no jak sie masturbowałeś do 35 roku życia to się nie dziwię.. :D spróbuj może tabletek iqman, ja mam zawsze awaryjnie w szufladzie bo kiedyś mi się zdarzyło z przepracowania niestety zaniemóc. teraz zawsze mam je w pogotowiu :P

Gość gość
U mnie też iqman okazał się bardzo skuteczny, po 3 miesiącach stosowanie wiedziałem, że problemy juyż mnie nie dotyczą i mogłem cieszyć się znów pięknem czystego seksu