Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada spytać się dziewczyny czy jest dziewicą?

Polecane posty

Gość gość

bo to dla mnie ważne

Gość prawictwo pospolite 152
wypada , ale należy to zrobić delikatnie

Gość gość
mówimy czy na randce wypada o to się spytać?

Gość onceinalifetime
Gdybyś mnie spytał o coś takiego na randce, to bym wyszła.

Gość Michał121212
Nie tyle co wypada co trzeba! Jak nie jest to ja olej. A jak sie obrazi jak ta idiotka z 16:59 to chuj z nia. Skoro to dla ciebie wazne, to po co ci dziewczyna, ktora uwaza, ze dziewictwo to cos okropnego? Ja bym chcial kobiete, ktora jest dumna z tego, ze jest dziewica i chce bia byc do slubu.

Gość gość
skoro byś wyszła to znaczy , że nie jesteś dziewicą

Gość onceinalifetime
Z tym, że ja jestem dziewicą. Ale po takim buraczanym tekście bym wyszła. O tym się rozmawia, kiedy się chce seks uprawiać, a nie na randce. I potem się dziwią, że są sami, jak walą takie buraczane teksty na wstępie.

Gość gość
jak ktos ma sie nie pytać o przeszlosc seksualna a jak trafi sie kobieta rozwiazla seksualnie co miala 20 partnerow seksualnych ?

Gość gość
Boże, jaki ty jesteś żałosny. Kiście się w swoim prawiczym sosie, bo nic lepszego was nigdy nie spotka. Jesteście bandą zarozumiałych, niedorżniętych i agresywnych debili. Na szczęście nikt was nigdy nie zechce, bo każda kobieta z mózgiem ucieknie od takiego frustrata i pojeba.

Gość gość
Lafirynda z błoną, oh boże, to novum. Niedorżnięty frustracik, z małym ptaszkiem, kompleksem madonny i dziwki. Umiesz tylko ujadać w necie, popierdółko. Aż podskakujesz na tyłku ze złości, że ktoś ci prawdę napisał. Bo taka jest prawda. Jesteście bandą zakompleksionych koniobijców i niczym więcej.

Gość gość
dla nich dziewictwo nie ma żadnej wartości wręcz mają oburzenie na ten temat

17:24 ale po co ma tracic kilka miesiecy, zeby sie dowiedziec czy jest dziewica, skoro moze spytac od razu? Obydwojgu wyjdzie to na dobre!

Gość gość
Michał121212 dziś no własnie po co ma marnować czas

Gość gość
W naszym przypadku było tak że poderwałam będąc cnotką przeszłego męża prawiczka. Powiedziałam że jestem dziewicą w połowie randki nie czekałam aż spyta bo był nieśmiały mój narzeczony. Dlatego zawsze intymność należy do nas moja do męża jego do mnie. Związek bez tabu mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Nie jestem tępa by się wstydzić męża a całkiem obcego ginekologa nie ciemno gród!

Gość gość
W naszym przypadku było tak że poderwałam będąc cnotką przeszłego męża prawiczka. Powiedziałam że jestem dziewicą w połowie randki nie czekałam aż spyta bo był nieśmiały mój narzeczony. Dlatego zawsze intymność należy do nas moja do męża jego do mnie. Związek bez tabu mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Nie jestem tępa by się wstydzić męża a całkiem obcego ginekologa nie ciemno gród!

Gość gość
Oczywiście, że nie wypada, ale jest inny sposób, by się dowiedzieć: sam powiedz, najlepiej bardzo stanowczo, że jesteś prawiczkiem, nigdy nie uprawiałeś seksu i nawet nie widziałes nagiej kobiety: jak się ucieszy i zechce dalej się z Tobą umawiać tzn. że dziewica. Jak się zmiesza i zechce zmienić temat - puszczalska zdzira. Niezawodny test.