Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam matke swego faceta i jestem w szoku....czy wy tez mialyscie ????

Polecane posty

Gość gość
11:24, 11:25 Sama ze sobą piszesz?

Gość gość
Dziewczyny nie słuchajcie tych wpisów ,które mówia ,że to prowokacja. JESTEM PRAWDZIWĄ AUTORKĄ TEGO TEMATU I WSZYSTKO CO NAPISALAM TO PRAWDA.może niektórym sie wydaje to prowokacja ,ale moja przyszla tesciowa naprawde byla taka wscibska na pierwszych spotkaniach:( Ja nawet boje sie teraz spotykac z nią po tym calym wywiadzie i nawet moj facet ma pretensje ,że nie chce do niego do domu przychodzić :(

Gość gość
to nie prowokacja ,bo autorka pisała juz kiedyś na ogolnym i tam tez ja oskarżali ze prowo i dziewczyna sie wsciekla i pisala ze juz wiecej nie napisze na ogolnym.Łudziła się chyba ze na ciązy i macierzynstwie siedzą madrzejsze laski.hehehehe

Gość gość
Tak sama ze sobą, ale przecież pelikanom to i tak nie przeszkadza, łykają jak leci.

Gość gość
Nie siedzą tu mądrzejsze. Tylko nieliczne są tu mądrzejsze. Autorko ale takim olewaniem wpisów normalnych osób pod Twoim tematem i nieodnoszeniem się do nich, nie zachęcasz do dalszej dyskusji

Gość gość
No, rzeczywiście pół roku to już kupa czasu ............. i najwyższy czas poznać rodziców chłopaka.... ale problem to ty nasz autorko - bo kobieta jest po prostu ciekawa, skoro syn przywozi dziewczynę do domy , to norma ze chce coś wiedzieć.... po drugie masz to szczęście że mieszkasz 500 km dalej więc nie grozi ci permanentna inwigilacja....więc nie rób problemu tam gdzie go nie ma, ciekawe jak ty byś zareagowała jak twoje dziecko by przyjechało z kimś do domu??? kiedyś takie zachowanie było normalne tylko teraz świat oszalał i to co normalne staje się nie normalne. Szkoda cię pustaczku, że tak reagujesz na normalne, ludzkie zachowania , urabiasz do tego ideologię i traktujesz jak dramat....