Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj brat i bratowa chca dac corce na imie Oliwia albo Nikola...

Polecane posty

Gość gość

nie moge sie pozbierac...jak mozna tak skrzywdzic dziecko? Juz im oznajmilam ze ja bede sie do malej zwracac bezosobowo, postaram sie nie uzywac zadnego z tych imion bo sie nimi brzydze i mam nadzieje ze szybko wymysla jej jakas ksywke albo zdecyduja sie na jakies imie z klasa, a nie ten szit z zachodu... co sadzicie?

Gość gość
Oliwia jeszcze ujdzie,ma miłe brzmienie i jest popularnym imieniem na swiecie ale ta Nikola to zalatuje patologią.

Gość gość
Nikola to tez popularne imie na swiecie. Mnie z tych dwoch bardzie sie podoba wlasnie ona, Oliwia taka oleista jest ;/

Gość gość
przesadzasz, sama sceptycznie podchodzilam do obu a potem urodzily sie w mojej rodzinie dwie dziewczynki - Lena i Oliwka i jakos sie przyzwyczailam :) to ze my mamy uprzedzenia to nasz problem, a nie rodzicow dziecka, czy samego malucha

Gość gość
:O

Gość gość
zeby w 2016 roku widziec jakis problem w Oliwii albo Nikoli....jezus maria, skad ty sie kobieto urwalas. Moglabys sie zalamywac jakby wymyslili jakas Szantal albo Dzesike, ale Oliwia i Nikola to tak popularne imiona, ze dziwia chyba tylko jakichs buszmenow

Gość GinnyPotter
Obydwa imiona kompletnie mi się nie podobają, ale nie mówiłabym, że nie będę mówić do bratanicy Oliwio czy Nikolo, bo uważam, że są wstrętne... Też wiele imion nie lubię np. Sabina, ma je moja znajoma, ale czy to znaczy, że mam się do niej zwracać bezosobowo? :D Trochę śmiechu warte, jak dla mnie.