Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jasnowidz Roland odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do zadawania pytań, ale uwaga będę tutaj tylko przez pół godziny

Gość gość
kim jestem? :)

Gość gość
Zapomiałem o najważniejszym musicie podać date urodzenia i imię :)

Gość gość
10-11-81 Malgorzata

Gość gość
a pytanie pani Małgorzato?

Gość gość
czy wyjde za maz ? :)

Gość gość
jasnowidz dawaj numery w lotka! :classic_cool:

Gość gość
Niestety widzę nad Panią ciemną aurę, wprawdzie w przeciągu 3 miesięcy pozna Pani kogoś, ale będzie musiała na te mężczyznę uważać bo okaże się on fałszywy i nie warty, radzę na siebie uważać bo czai się ktoś kto chcę tylko Panią wykorzystać

Gość gość
wiem o tym :)

Gość gość
20-09-1982 czy mój mąż wyleczy depresję

Gość gość
małgorzata, ta od depresji

Gość gość
Widzę nad Pani mężem dużo siłę, która pozwoli mu wyjść na prostą, niestety zajmie to rok, i potrzeba do tego silnego impulsu który obudzi te sile, ale taki mężczyzna jak Pani mąż nie poda się tak łatwo, tylko Pani zadanie to pobudzić ten impuls

Gość gość
13 12 82 Czy ten mężczyzna mnie kocha? Marta.

Gość gość
Koło Pani widzę także drugiego mężczyzne który boi się wyznać się co do Pani czuje, ale jeżeli chodzi o tego właściwego to on właściwie sam nie wie co myśleć o Pani i trochę boi się związku, nie jest on zły ale sama Pani musi pomyśleć czy na pewno go chcę

Gość gość
Magda 240690 Czy facet, którego kocham myśli o mnie i czy planuje się do mnie odezwać? Czy spotkamy się?

Gość gość
Ania 270288; czy znajde swoja milosc?

Gość gość
Tak mężczyzna którego Pani kocha też czuje to samo, ale niestety nie ma siły aby się przemóc*****erwszy się odezwać, boi się tego że Pani go odrzuci i będzie sam, proponowałbym podjąć pierwszej ten krok, nie jestem pewien czy się spotkacie gdyż on potrzebuje sam się przemóc a nie niestety nie mam mocy ingerować w wolną wolę, ale wiem że ten pierwszy krok wykonamy przez Panią bardzo mu pomoże

Gość gość
DO Pani Ani Jeszcze pod koniec lata spotka Pani mężczyznę, który okaże się właśnie tym, wszystko zacznie się nie pozornie i niewinnie, ale jeżeli Pani wyrazi chęć znajomości to przerobi się to w związek, tylko proszę się nie zrażać jego nieśmiałością i ograniczonym kontaktem przez pierwsze 2 miesiące

Gość gość
Anna 9 9 1979 Czy praca ktora znalazlam bedzie sensowna a na mezczyznie ktorego poznalam mozna polegac?

Gość gość
Ja już się raz przemogłam i to on mnie odrzucił :O ale to było dawno, prawie rok temu. Później zniknął z mojego życia, ale ostatnio znowu się pojawił. Pojawił się bez słowa, nie wiem o co mu chodzi... gdyby mu zależało to sam by się odezwał... zwłaszcza, ze to ja kiedyś wyszłam z inicjatywą i dostałam kosza, mimo że wiedziałam że coś do mnie czuje. Nawet jeśli nadal coś czuje, to co to za facet który boi się odezwać? jeśli wie, że byłam zainteresowana?

Gość gość
Do Pani Ani 1979 Obecna Pani praca jest niestety tylko tymczasowa która zapewni chwilową stabilizację, jeżeli szuka Pani czegoś konkretnego to niestety ale nie widzę w najbliższej przyszłości takiego czegoś. Mężczyzna z pozoru okaże się w porządku, zakocha się Pani w nim bardzo, ale radzę uważać bo w trudnej chwili może Panią zawieść, bo ideałem to on nie jest 20:38 To niestety typ mężczyzny dla którego trzeba się strać, ale jak wyczuje że Pani go bardzo kocha to odda się Pani całym sercem

Gość gość
Kiedy będę kochana w związku Iwona 270365

Gość gość
Ewa - 04.08.1984 Czy czeka mnie zmiana pracy? Czy jednak uda się mi zatrzymać obecne stanowisko pracy>?

Gość gość
Tomek 15.10.75--- Kiedy bede bogaty?

Gość gość
Pani Iwona Doczekała się wrescie Pani miłości i stabilizacji, jest to meżczyzna najlepszy na jakiego Pani trafiła w swoim życiu i będzie mieć Pani oparcie zarówno w dobrych i złych chwilach, w końcu się Pani ułozy wszystko dobrze

Gość gość
Pani Ewa Niestety będzie musiała Pani poszukać nowego zajecia gdyż obecna praca nie jest Pani pisana i będzie musiała się wkróce z nią rozstać, ale niech Pani się nie martwi bo zmiana wyjdzie Pani na dobre, zarówno pod względem finansowym jak i towarzystkim bo trafi Pani na ludzi którzy się okażą przyjaciółmi i będę potrafili wspomóc w potrzebie

Gość gość
Pan Tomasz Niestety duże bogactwo nie jest Panu pisane, ale widzę że trochę zaniedbuje Pan życie prywatne, musi Pan poświęcać wiecej uwagi rodzinie, gdyż przez rodzinę może czekać Pana więcej szczęścia niż przez bogactwo

Gość gość
Iwona O kiedy to nastąpi jasnowidz. Bo jak na razie to jestem sama nadal.