Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie wyleczyc z problemow z erekcja w wieku 36 lat

Polecane posty

Gość gość

Jak sie wyleczyc z problemow z erekcja w wieku 36 lat

Gość gość
Zazwyczaj pomaga blond ukrainka lat 16.

Gość gość
jakies rady?

Gość gość
l;;-)

Gość gość
kotarba już ci nie staje ?:)

Gość gość
w jaki sposob poprawiliscie swoja potencje?

Gość gość
Z tego się nie można wyleczyć.

Gość gość
możesz spróbować za pomocą penirium, co prawda ja stosuję na wielkość sprzętu, a nie jakość ale na jakość też się sukcesywnie poprawia

Gość makrin
spróbuj tabletkami, ja na przykład mam zawsze w szufladzie iqman żeby nie było żadnych niespodzianek :P a jeśli to nie pomoże to tylko jakiś specjalista ci zostaje..

Gość gge5463453
sport + czosnek + mleko.

Gość rozzie
po 1 czy jest to choroba powodujaca problemy w lozku moze okreslic tylko lekarz po wykonaniu serii badan od holesterolu, po poziom testosteronu i marfologię, wiec zacznij od tego.. krokiem 2 w przypadku kiedy okaze sie ze badania sa okej bedzie zmiana stylu odzywiania, aktywnosc fizyczna, dopiero po 3cie dolaczyc do tego wszystkiego jakis suplement diety - nie lek! może nawet ten iqman, wszedzie go tu chwalą

Gość gość
Jak dla mnie iqman to jeden z najlepszych środków jakie można obecnie kupić w celu poprawy potencji i w sumie to wszystko. Sam stosowałem, wiec wiem jak dobre są efekty

Gość WojtekWW
Spróbuj poprawić ukrwienie człona i zwiększyć sztywność http://wzaufaniu.pl/long-men Zacznij może od kupna małego opakowania. Bo nie jest powiedziane, że to co pomaga mnie pomoże i tobie. Działa w ciągu trzydziestu minut i poprawia i wrażliwość i długość stosunki.

Gość żonatyjamąż
Spróbuj poprawić ukrwienie człona i zwiększyć sztywność http://wzaufaniu.pl/long-men Zacznij może od kupna małego opakowania. Bo nie jest powiedziane, że to co pomaga mnie pomoże i tobie. Działa w ciągu trzydziestu minut i poprawia i wrażliwość i długość stosunki.

Gość gość
Ja też stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony z efekt ów jakie uzyskałem. Dzisiaj wiem, że to iż wybrałem ten środek był bardzo dobrym rozwiązaniem

Gość gość
Tu znajdziesz coś na swoj problem www.suple24.net

Gość gość
Ja też stosowałem iqman i faktycznie środek super. Dopiero po tym jak go zastosowałem, odczułem prawdziwą ulge

Gość szkolny44
ja Ci bardzo polecam erekton fast, Ten suplement ma w składzie pieprz czarny i ważny dla wspomagania erekcji żeń szeń Koreański. Taka suplementacja bardzo wspomogła moją erekcje, partnera jest teraz w 100% zadowolona.

Gość gość
Penis to narząd hydrauliczny. Jeżeli przestaje stawać, tzn. że żyły są pozapychane złogami tłuszczu. Pomaga wałkowanie penisa zaciśniętą pięścią. Naciskasz z góry u podstawy penisa, i wałkujesz na boki.

Gość gość JASDF
Ja bym poszukał rozwiązania w pierwszej kolejności stosując jaki suplement diety wspomagający erekcje, powiedzmy IQman, a jak sprawa jest faktycznie bardzo poważna, to bez wizyty u lekarza się nie obędzie

Gość gość
Ja też zauważyłem poprawę, dzięki przeanalizowaniu wątków na forum i składu widzę, że nie tylko ja zauważyłem taką poprawę. Szczerze po przetestowaniu masy różnych produktów tylko IQMAN naprawdę dał radę

Gość gość
I ja potwierdzam skutecznośc tych tabletek.Trzy miesięczna kuracja tymi tabletkami trochę więcej ruchu i z moją męskością jest na nowo wszystko w porządku.

Gość gość
Stosowałem IQMAN i muszę powiedzieć że efekty przerosły moje oczekiwania.W sumie nie sądziłem że te tabletki aż tak szybko poradzą sobie z moim problemem.Dla mnie ważne jest to że te tabletki można dostać bez recepty.

Gość gość
Ja tez stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony, w moim przypadku prawie każdy raz kończył się katastrofą, Obecnie jest już rewelacynie

Gość gość
Mi też pomogło zastosowanie IQman, wcześniej pomiędzy, aby do czegoś doszło musiałem mieć długie przerwy, bo inaczej nie było pełnej erekcji, dochodziło nawet do tego, że cieszyłem się jak udało się raz na dwa tygodnie, teraz, po tym ja zastosowałem IQman, mogę za każdym razem, nawet co dziennie...

Gość gość
Ja tez stosowałem iqman i jak dla mnie okaząło się to, że go kupiłem i brałem idealnym rozwiązaniem, erekcja znów jest pełna,

Gość gość
Też stosowałem iqman i uważam, ze jest to jeden z lepszych środków jakie można brać przy tego rodzaju problemach. Mi w każdym razie pomógł i to bardzo, obecnie nie mam już żadnych problemów pod tym względem

Gość gość
Bazując na własnym doświadczeniu, to erekcję, pisząc całkowicie potocznym językiem przywróciły mi tabletki iqman. Uważam, ten środek obecnie za jeden z najlepszych jakie można w tym celu zastosować