Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie panuje nad nerwami jak wpadne w szal to mogę kogoś zabić

Polecane posty

Gość gość

Dre ryj i rzucam bluzgami a jak jakieś nerwy się we mnie długo kumuluja to już w ogóle może się to zle skończyc zrobie kiedyś coś sobie albo komuś. Czy to normalne?

Gość gość
masz poważną nerwicę

Gość gość
Mam to samo :( Bardzo często mam ochotę kogoś zabić, powstrzymuje mnie jedynie prawo, myślę jak by tu je obejść. Czasem się samookaleczam, ale nie ze względu na nerwy, tylko przez tą chęć wykonania zabójstwa, której nie mam jak zrealizować. Kiedyś udusiłam swoją papugę. Nie poznaję siebie, ale trudno - ta moja nowa wersja nawet mi się podoba :)

Gość gość
Ja nie chce nikogo zabić tylko jak się zdenerwuje wtedy jak ktoś mi odpyskuje albo nie daj Boże wyskoczyl by z lapami to moj szał by go zabił.

Gość gość
Hm, ja w szale mam podobnie jak ty, tylko że u mnie jest 'gorzej', bo ta chęć mordu nachodzi mnie też gdy nie jestem zła.

Gość gość
P**********i cholerycy idzcie sie leczyc!

Gość gość
gość dziś to najpierw ty idź...

Gość gość
jest taki sklepik, ktory kreuje sie na tradycyjny :D chodze tam po herbate i ser. i zawsze, ale to zawsze stoi w nim kolejka zwykle ludzi 50+. a poprosze tej szynki, a tej, ost. ktos bral po 10 dag kazdej szynki w 15 papierkach. nosz k*****, jak mam tam isc to mnie k****ica zalewa. jakby ci ludzie nie mieli co robic tylko specjalnie wypelniac sobie czas takim slamazarnymi zakupami. a moze tego chlebka, a ktore sliweczki najlepsze.

Gość gość
Musisz się leczyć psychiatryczne

Gość gość
To normalne. też wpadam w szał chociaż zabić nikogo nie chcę ale bluzki lecą jak chuj

Gość gość
Pomyśl że możesz trafić na takiego po/je/bań/ca przypadkowo na ulicy i nieszczęśćie gotowe.

Gość gość
puknij sie w ten pusty leb!

Gość gość
Nie pooj******a tylko stres tak niszczy człowieka i patologiczna rodzina niestety, to się gromadzi przez lata a potem tak wychodzi.

Gość gość
nie stres ale jak mam wolne tylko pol godz czasu to chce wtedy zalatwic wszystko co chce a nie kurde czekac 15 min w kolejce, bo jakas paniusia jest niezdecydowana :D

Gość gość
Czyli wychodzi na to że jesteś po/je/ba/ny. Nie daj Boże spotkać takiego jak ty na ulicy. Człowiek idzie, myśli że naokoło w miarę normalnie ludzie chodzą a tu trafia na po/je/bań/ca. Policja powinna strzelać do takich bez ostrzeżenia.

Gość gość
Jaki stress? W PL nie ma żadnego stresu. Tu się wszystko robi na luzie.

Gość gość
mowię z troski a nie żeby komuubliżyć idzcie się leczyć

Gość gość
nieeee jestem energiczna kobieta i niczego tak nienawidze jaaaak slamazarstwo - slamazarne chodzenie po galeriach jak cieleta z otwartymi gebami, slamazarne zalatwianie spraw w sklepach, urzedach. tak jakby w 2/3 ludzi nie bylo energi sily. nie wiem. zarcie w macu czy kebaby was tak zamulaja?