Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieznosny 3.5 latek. Czy to normalne zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Udaje ze mnie nie slucha gdy kaze cos zrobic dopiero jak krzykne to wykonuje polecenia. Nie lubi chodzic za reke na ulicy przyprawia co przyprawia mnie o nerwice. Nie moze w miejscu usiedziec dluzej niz 2 min. A gdy go prosze by sie udpokoil usiadl grzecznie to jak grochem o sciane..... 0

Gość gość
Mój cicho nie usiedzi nawet 20 sekund ;) Dzieckp próbuje, ale twoją rolą jest się nie ugiąć....

Gość gość
Ja sobie dziś uświadomiłam, że popuscilam za bardzo mojemu. Mój ma 3.5 roku i zespół aspergera, więc w pakiecie jest " niegrzeczny" ale ostatnio przechodzi sam siebie. Rzuca zabawkami, bije mnie.... Schowalam tablet i zepsuł się tv, bo to go nakręca i znowu trzeba popracować nad zachowaniem. W zasadzie ja mam tylko jedna rade - konsekwencja i zasady. Był borok chory i mieisac w domu siedział, także z nudów do głowy dostał. Aaa i mamy tablice motywacyjna, zbiera pkt za dobre zachowanie, jak zbierze 20 może nagrodę sobie wybrać m

Gość gość
No ale on chyba poczul ze moze czegos nie robic bo i po co ... jakby poczul sie odrebna jednostka i lubi sam decydowac. Czasem mi juz nerwy puszczają...

Gość gość
jakby poczul sie odrebna jednostka i lubi sam decydowac. x on jest odrębną jednostką odkąd pierwszy raz złapał oddech.

Gość gość
Tak ale na ulicy gdzie to ja dbam o bezpieczenstwo jego on nie moze sam decydowac co robić. Musi byc posluszny.