Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka1998

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witajcie, na wstępie chciałabym wytłumaczyć z jakim problemem do was przychodzę. W maju współżyłam z moim chłopakiem. Przerażona tym, że mogę być w ciąży ok 2 tyg po stosunku wykonałam test. Wyszedł negatywny. Uspokoiło mnie to. Do dnia dzisiejszego upłynęło już trochę czasu i zdażyłam mieć już 3 razy miesiączkę, w tym ta ostatnia włąśnie mi się kończy. Do tego czasu nie zuaważyłam żadnych objawów, ani bolesności czy nabrzmienia piersi, żadnych mdłości ani typowych ciążowych objawów. Martwi mnie jedna rzecz od kilku dni odczuwam ssanie w żołądku coś na kształt jakbym była głodna choć do tego nie mam pewności. Następuje ono nawet chwile po sytym posiłku. Mogą to być wrzody, czytałam że uczucie głodu jest jednym z objawów, jednak nie odczuwam żadnej bolesności żołądka. Obawiam się to może głód spowodowany ciążą. Jak myślicie, czy jest możliwa taka ciąża bezobjawowa, w dodatku przy obecności 3 okresów. Strasznie się stresuje i moje życie jest strasznie przez to rozlegulowane i powoli nie wytrzymuje napięcia. Jestem bardzo młodą osobą i ciąża wiązałaby sie u mnie ze zrujnowaniem życia, zwłaszcza iż jeśli to ciąża to na tym etapie jest za późno na wszelkie środki zapobiegawcze....

Gość gość
To zrób jeszcze 1 test

Gość gość
Na pewno nie ciaza.