Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja Cię CHYBA NIE KOCHAM ?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzisz ?

Gość gość
Trudno tak razem być nam ze sobą bez siebie nie jest lżej

Gość gość
,sądzę,że jakoś się kochamy,ale ideałami swoimi nie jesteśmy i są pewnie ludzie na świecie z którymi byłoby nam wygodniej dla mnie chyba Marta,ale nie wiem co będzie i nie przestaję myśleć jak fajnie byłoby mieć z tobą tak kopniętą córeczkę jak ty

Gość gość
Trudno tak razem być nam ze sobą bez Ciebie nie jest lżej lecz trzeba nam trzeba dbać o tę miłość nie wolno stracić sił nam nie wolno stracić sił

Gość gość
naprawdę nie wiem, zaczynając czy ty w ogóle nadajesz się do jakiegoś poważnego związku,wiesz jak jest z tobą,to twoje wyżej sram niż dupę wyjdzie z ciebie w najmniej oczekiwanym momencie,ale z drugiej strony ideała się nie znajdzie i jakbyśmy się tak irytowali całe życie to może nie byłoby nudno,

Gość gość
naprawdę jak już wyczyścisz te swoje sprawy rodzinne,to nie wiem czy nie powinnaś zostać z mamusią,nawet jak poznasz jakiegoś faceta z którym byłoby ci wygodnie,włączy ci hrabiowski film ( taki honor tego gościa kopnął) po tatusiu,że to jego zaszczyt kopnął,że cię spotkał

Gość gość
Sądzę, że mnie nie kochasz ale to bardzo dobrze, bo kocha mnie ktoś inny, niewątpliwie kocha

Gość gość
dla mnie chyba Marta xx u mnie musi byc wszystko idealnie, wiec nie potrzebuje zainteresowania ze strony kogos kto jest zabujany w jakiejs martusi. wole byc sama. zastanow sie nad soba, bo cale zycie toba miota. jestes gorszy jak baba. heh