Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje.glupie pytanie

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy moj problem moze wydawac sie smieszny ale coz zapytam;)Co roku jezdze nad nasze morze ale co roku w szczycie sezonu tj przelom lipca I sierpnia.Sytuacja zmienila sie w tym roku bo moge wyjechac 20sierpnia czyli koncowka lata.Jak myslicie czy to wogole ma sens?Czy wtedy jeszcze cos tam tetni zyciem czy juz raczej jest nudno?pytam bo nigdy tak pozno tam nie bylam

Gość gość
ja bylam raz tak pozno koniec sierpnia cos ,wszystko tetni zyciem normalnie . jest fajnie choc czuc juz w powietrzu wrzesien..no i jesien :/ ogolnie juz nigdy nie pojade pod koniec wakacji ... sens moze i jest ale ta swiadomosc ze juz praktycznie lato za nami jest niedozniesienia tzn ja bylam z dziecmi i moze dlatego mam taki kont patrzenia.

Gość gość
Moze I racja.Sama niewiem juz co robic ,jechac czy nie:D

Gość gość
Na Twoim miejscu pojechałabym na pewno. Ja byłam w czerwcu na samym początku, jestem zadowolona, bo było mało ludzi. Jedź!

Gość gość
Zależy pewnie od konkretnej miejscowości. Te nastawione na rodziny z dziećmi już się po 20-stym trochę zwijają. Ale powiem Ci, że przez wiele lat jeździłam właśnie w drugiej połowie sierpnia nad morze i pogoda mnie nie zawodziła. Owszem dzień jest już krótki, mega upałów pewnie nie będzie, ale pada stosunkowo niedużo i słonecznych dni "plażowych" jest często wiecej niż w lipcu.

nie wiem w ogóle po co jeździć nad ten zimny Bałtyk. ani się nie wykąpiesz, ani nic, jeszcze do tego same janusze i parawaning

Gość gość
Ja jezdze co roku o tej porze roku do Chorwacji i jest git. Bylismy nad polskim morzem dwa razy i podziekowalismy, ceny takie same jak tam a pogoda kaprysna, woda szara i zimna Bez sensu. Tylko ja z Krakowa i mamy tam stosunkowo blisko

Gość gość
Końcówka sierpnia to już jesień, najpiękniejsza pora roku ale w górach :D Może zmieńcie kierunek wyjazdu - nie pożałujecie na pewno!

Gość gość
Ja jeżdżę zawsze w drugiej połowie sierpnia, bo tak się dzielimy urlopem w pracy. Wszystko jest pootwierane, ludzi dużo, to wciąz jeszcze sezon. Nie myślę o tym, że to już koniec wakacji i nadchodzi jesień, cieszę się wypoczynkiem. Jedyny minus to krótsze dni i chłodne wieczory.

Gość gość
Byłam tak 3 lata temu w Pobierowie i było super :)

Gość gość
oczywiście że jest sens. jedz dziewczyno i baw się ! Ciesz się że możesz pojechać :) i nigdy nie żałuj..Ja też w tym roku jadę na wakacje w drugiej połowie - ciekawą i niedrogą ofertą noclegu znalazłam na www.zaplanujwczasy.pl

Gość gość
Myślę, że to będzie równie dobry czas. Dzieci nabiorą sił przed szkołom. Uważam, że nie liczy się data tylko w jaki sposób ten urlop jest spędzany. Fajne oferty znajdziesz na http://otonoc.pl/