Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Piegusek123

brak seksu w związku, co robić ?

Polecane posty

Gość Piegusek123

Hej jak w temacie.... dodam ze to świeży związek, tzn jestesmy ze sobą rok, kochamy sie może raz na miesiąc. W sumie jak sobie teraz pomyślę, to nie wiem kiedy ostatnio to robiliśmy. Wina nie leży po mojej stronie na pewno, bo ja robię wszystko żeby doszło do kochania się. Zawsze jak mam ochotę to robię 1 krok, zawsze sie przytule, pocałuję, podotykam i jakoś dalej juz idzie bo on jest nakręcony. Natomiast jesli nic nie zrobię, a mam ochotę i mu o tym powiem- nie ma nic. Mogę biegac w seksownej bieliznie, z gołą d...a , możemy się kąpać razem, cokolwiek - zawsze nic. Pytałam go jaka jest przyczyna ale on nie zna odpowiedzi. Ma 33 lata, ja 28, kochamy się ( mam na myśli uczucie), ale jest mi bardzo przykro i w wiekszosci chce mi się płakać, bo nie wiem co mam juz robic, żebysmy sie ze soba częsciej kochali. Nie jestem gruba, nie jestem brzydka....zawsze miałam powodzenie u facetów, więc nie uwazam ze to jakis problem ze mną. Co ja mam o tym mysleć? Jak sobie pomóc? Dzisiaj miał urodzin, zrobiłam rano pyszne ciasto, zapakowałam pięknie prezent i popludniu pojechałam do niego, złozyłam zyczenia, dałam prezent, ugotowałam obiad, biegałam koło niego jak mogłam mimo ze to był jego dom. Gdy wróciłam do domu zapytałam czemu znow się nie kochaliśmy, a on do mnie : przeciez pytałem się czy idziemy pod prysznic? YYYYYYYYYY? to pytanie było zadane jak idziemy sie myc bo chce isc spac... to po 1, a po 2 jakby miał na to ochote to chociazby mnie pocałował, przytulil, dotknął, a tymczasem on przez cały dzien nawet tego nie zrobił. jest mi cholernie przykro, nie mowie tu juz o potrzebach, ale o tym ze brakuje mi bliskosci... pomóżcie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować