Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26niemec

Polki leca na Arbaba, Turka itd

Polecane posty

Mieszkam w niemczek i tam ciapatych jest dosc, szukaja caly czas bialych dziewczyn zeby je p******* a wiekszosc niemek ma juz dosc tych zwierzad i boja sie bo nawet potrafia pog.w.a.l.i.c dla Allacha kiedy dziewczyna odmowi, nawet dziecku krzywde zrobic , polki wydaja mi sie nie najedzone, znam tez sporo ciapatych i slyszalem czesto jak sie wysmiewaja z polek jakie k.u.r.w.y one sa bo dawaja im caly czas d u p e, jeden mowil ze mu chu.j..boli jak mial urlop w polsce, zrobilem account na takiej stronie polskiej i tak okolo 95% od wszystkich chcieli sie spotkac z takim ciapatym ktory w pisane mial ze tylko seks szuka, ja mysle ze one szukaja tam uwage ktore im brakuje ale klamstwa dla Allacha wedlug Koranu przeciwko niewiernym swinia im wyszarczaja , przez te kobiety z polski jest polski narod zagrozony tak jak w niemiec przez te miekie niemieckie facety

Gość gość
A ty skąd jesteś, bo nie umiesz pisać po polsku.

Gość gość
Co zrobisz nic nie zrobisz one ich uwielbiają jedyne co gdy będziesz miał okazję wejść w związek z kobietą która była wcześniej z arabem nie wchodz w ten związek i tyle .ja mieszkam w UK i jak trafi mi się polka i której wiem ze była wcześniej z arabem czy jakimś innym kolorowym gadam poprostu nie rozwijam z nią znajomości i tyle gdyby większość tak robila to może by się zastanowily co robią nie tak

Gość gość
Prawda jest taka ze im brzydsza i grubsza tym bardziej szaleje za habibim