Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego biedota ma tak dużo dzieci??

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie biedni, którzy nie są w stanie utrzymać samych siebie rozmnażają sie jak zwierzęta? Robią w c***j dzieci, które chodzą głodne, niedomyte, w podartych szmatach? Dla mnie sprawa prosta - nie stać mnie to nie robię pechowiec.gif Ostatnio znowu pokazywali jakąś rodzinę. Matka zajmuje się dziećmi rodząc co chwila kolejne a ojciec w przerwach między piciem i roochaniem żonki łapie jakieś sezonowe dorywcze roboty. I ta mama tak mówi: "oj panie redaktorze jak nam ciężko, pieniędzy nie ma, ośmioro dzieci trzeba wykarmić a tu dziewiąte w drodze..." Dlaczego takich bab po urodzeniu 3 dzieci się nie podwiązuje?

Gość gość
uważają że kondony to grzech

Gość gość
skopiowane, ale zapraszam do dyskusji bo jest zaiście ciekawy temat

Gość gość
autorko nie kumasz, że Bozia da Bozia wychowa? :P

Gość gość
Kilkakrotnie była już tu na ten temat dyskusja, bez żadnych konstruktywnych wniosków. Wydaje mi się, że normalna osoba wychowana w normalnej rodzinie, gdzie sie pracuje i zachowuje odpowiedzialnie, nie jest w stanie tego zrozumieć. Możemy tylko zgadywać, że tak zostali "wychowani", nie mają innych wzorców i tak właściwie to antykoncepcja jest dla nich niewiadomą.

Gość gość
U mnie w rodziniee było tak ze zonkw karmiła piersią mężowi po pijanemu się chciało roochac ona dała bez zabezpieczenia bo myślała ze jak się kp to to chroni przed ciążą i tak zrobili 9 dzieci. Ostatnie jak miała 45 lat. Wtedy jej matka poszła po rozum do głowy i ja zabezpieczyła

Gość gość
9 dzieci spłodzonych po pijaku :O

Gość gość
mam w rodzinie podobną dziewczyne. karmiła piersią i myślała, że to chroni przed ciążą, no i ma teraz 4 dziecko na 40 m. mieszkaniu, nie pracuje ona i mąż. maskara jakaś teraz dostali na czwórkę po 500+ to się czują jak Di Caprio na Tytaniku nie wiem co tacy ludzie mają w główkach, ale te dzieciaki, nawet tam swojego kąta nie mają, bo wszyscy na kupie, nie wiem jak oni przy tych dzieciach seks uprawiają :O