Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hairmedica badanie trychologiczne

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Niedawno moja znajoma mówiła mi że była na badaniu trychologicznym włosów. Słyszałyście o czymś takim? Może same próbowałyście? Jakie macie doświadczenia w tym temacie bo sama się zastanawiam czy nie skorzystać tym bardziej że są darmowe

Gość gość
moja mama była na takim badaniu bo bardzo jej wypadały włosy. Okazało się że cebulki są osłabione bo miała problemy z hormonami i dostała skierowania bodaj do endokrynologa. Teraz ma piękną czuprynkę kiedy wszystko jest już uregulowane :)

Gość gość
darmowe badania u trychologa? serio? do kiedy mozna sie zapisywac? tez bym skorzystala

Gość gość
znalazłam te badania trychologiczne za darmo w hair medica! Ja już się zapisałam :)

Gość gość
kurna, badania trychologiczne za darmoszke? sprawdzałam i niektórzy specjaliści to sobie słono liczą za takie badanie :) też się spróbuję zapisać. Na stronie hair medica widzę, że są jeszcze wolne terminy na przyszły tydzień

Ja regularnie chodzę na badania trychologiczne do Miraflores, niestety mam małe problemy ze skórą głowy, ale będąc pod stałą opieką specjalisty mogę spać spokojnie. Takie badanie jest zupełnie bezbolesne, nie trwa długo a co najważniejsze to daje odpowiedź na przyczynę problemów np. z wypadającymi włosami