Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela czemu namyslow nazywasz dziurą przeciez sa setki mniejszych go

Polecane posty

Gość gość

rszych biedniejszyc gorzej skomunikowanych i zacofanych miast to je nazwij dziurami nie namysłów

Gość gość
I 99,9 procent wsi to są dziury dla Namysłowa ps NAJWIĘKSZA POLSKA WIEŚ KOZŁY KOZICE CZY JAKOŚ TAK MA 12 TYSIĘCY mieszkańców A MIASTO NAMYSŁÓW MA 16 tysięcy mieszkańców Wyśmierzyce są najmniejszym polskim miastem z 800 mieszkańcami

Gość gość
Gościu od homocwela ja gorszych dziur niż 10 tysięczne miasto Syców 6 tysięczne miasto Bierutów i 6 tysięczne miasto Wołczyn 8 tysięczne miasto pieszyce 9 tysięczne miasto grodków 15 tysięczne miasto jelcz Laskowice 10 tysięczny Dobrodzień 8 tysięczne miasto zawadzkie 10 tysięczne miasto olesno czy 14 tysięczne miasto Ostrzeszów gorszych dziur od tych miast nie widziałem ps we wszystkich wymienionych byłem bo wszystkie są w mojej okolicy z wyjątkiem pieszyc pieszyce są w górach sowich koło Wałbrzycha te miasta są brzydkie smutne paskudne z chaotyczną zabudowa z dziurawymi drogami i obdrapanymi budynkami i tam jest nawet dwa razy większe bezrobocie niż w mieście namysłów i mniej perspektyw w Namysłowie większość chodników dróg jest gładka jak stół bo są wyremontowane w Namysłowie nie ma ulicy by nie miała chodnika i kanalizacji wszędzie są drogi asfaltowe nie ma obdrapanych budynków ani chaotycznej zabudowy jest więcej pracy rozrywki obiektów barów restauracji kawiarni itd w Namysłowie mamy dwie galerie handlowe a te miasta żadnej nie mają...

Gość gość
Jak chodziłem do technikum i zawodówki to do Namysłowa dużo osób przyjeżdżało z Wołczyna i bierutowa oraz sycowa do szkoły kilka koleżanek z mojej klasy z tych miasteczek były w tych miasteczkach nawet szkół ponadgimnazjalnych nie mają, więc do szkół ponadgimnazjalnych do Namysłowa przyjeżdżali dużo osób z tych miast do Namysłowa ucieka i chce tu zamieszkać ja prawdę pisze bo mieszkam w powiecie namysłowskim i znam takie osoby byłem w tamtych miastach wiem i widzę

Gość gość
PS więc przestań uznawać namysłów za dziurę bo gdybyś przejeżdżał przez tamte miasta i byś je znał i widział to byś od razu zmienił zdanie o Namysłowie i byś przeprosił moje miasto czyli Miasto Namysłów byś przeprosił

Gość gość
gościu czemu namysłów uznajesz za dziurę przecież dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych i zacofanych miast jak te powyżej wymienione gdybyś w nich był to byś od razu zdanie o namysłowie zmienił i ps ty dalej uznajesz namysłów za dziurę podałem ci przykłady dziur a polkowskie to dziura totalna gdzie nawet powietrze zawraca :-o przestań uznawać namysłów za dziurę co się tak na niego uwziąłeś przecież dobrze wiesz że są setki gorszych miast i to o wiele

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
namysłów jest bardzo dobrze skomunikowany z innymi miastami bo jest tam droga główna na opole brzeg syców częstochowę poznań dwie na wrocław oraz linia kolejowa o znaczeniu krajowym z częstochowy do wrocławia przez namysłów

Gość gość
ty zamiast obrażać namysłów i uznawać go za dziure byś sie zainteresował i zrozumiał ze to zadna dziura ani melina tylko wazny wezeł transportowy gdzie jest główna linia kolejowa i gdzie sie krzyzują główne drogi bo to miasto tranzytowe i nawet w porównaniu do większych miast i dużo wiekszych nawet kilka razy nie mozna nazwać tego miasta dziurą bo to ładne i przyjazne miasto nowoczesne na poziomie z ładna charmonijna zabudową i ładnymi nowymi osiedlami

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Częściowe zachm. · 23 °C 12:47 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
To takie trudne do Zrozumienia Jak wiesz tylko mi racji nie chcesz przyznać namysłów to bardzo piękne miasto z harmonijną zabudowa NAMYSŁÓW PRZYCIĄGA INWESTYCJE NIEDŁUGO DWA WIELKIE ZAKŁADY PRACY POWSTANĄ ORAZ OBWODNICA MIASTA NAMYSŁÓW I OBECNIE VELUX I DIEHL CONTROLS SIĘ ROZBUDOWUJĄ NESTLE PRAWDOPODOBNIE OD PRZYSZŁEGO ROKU W NAMYSŁOWIE MNÓSTWO NOWYCH OSIEDLI MIESZKANIOWYCH I DOMÓW POWSTAŁO POWSTAJE I BEDZIE POWSTAWAĆ TE WSZYSTKIE SKLEPY PUNKTY ROZRYWKOWE REKREACYJNE MEDYCZNE BANKI PUNKTY GASTRONOMICZNE ITD CI WYMIENIŁEM NIE BĘDĘ SIĘ POWTARZAĆ PS NIE TYLKO TO ŚWIADCZY O ATRAKCYJNOŚCI MIASTA ALE LICZY SIĘ COŚ WIĘCEJ JAK SAM KLIMAT MIASTA WYGLĄD MIASTO NAMYSŁÓW TO JEDNO Z BOGATSZYCH MIAST W POLSCE CENTRUM KOMUNIKACYJNE GDZIE W PÓŁ GODZINY MOŻNA DOJECHAĆ DO OPOLA I W 45 MINUT DO AUTOSTRADY A4 W GODZINE DO WROCŁAWIA W PÓŁTOREJ GODZINY DO CZĘSTOCHOWY I DO GRANICY Z CZECHAMI NAMYSŁÓW MA DOGODNE POŁOŻENIE KOMUNIKACYJNE NA STYKU WOJEWÓDZTWA OPOLSKIEGO DOLNOŚLĄSKIEGO WIELKOPOLSKIEGO A DO WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO JEST 45-50 KM W NAMYSŁOWIE I OKOLICACH SĄ LASY JEZIORO MICHALICKIE ITD JEST MNÓSTWO PARKÓW TERENÓW REKREACYJNYCH ŚCIEŻKI ROWEROWE WE WSI RYCHNÓW JEST AGROTURYSTYKA W JAKUBOWICACH STADNINA KONI TO TEŻ WPŁYWA NA JAKOŚĆ ŻYCIA NAMYSŁÓW JAKO WAŻNY WEZEŁ KOMUNIKACYJNY NIE MOŻE BYĆ DZIURĄ BO DZIURĄ MOŻE BYĆ MIEJSCOWOŚĆ NA UBOCZU JAK POLKOWSKIE...

Gość gość
Ty nie potrafisz czy nie chcesz tego zrozumieć ps ty miasto Namysłów oceniasz pod pryzmatem dużych miast tylko że Namysłów to małe miasto i nie wszystko się wokół dużych miast kręci ja nie uważam Namysłowa za dziurą czemu ty ciągle jedno i to samo powtarzasz? Żadne argumenty do ciebie nie docierają podałem ci powyżej przykład dziur ...

Gość gość
ps i nie wszystko się wokół teatrów filharmonii wystaw itd kręci one to są w dużych miastach a podkreślam namysłów to małe miasto a one nie są potrzebne do życia chodzi o te teatry filharmonie kolejnym atutem namysłowa jest to że to bardzo czyste miasto i ładne i zadbane z piękną zabudową i dobrą infrastrukturą ps znam namysłów więc wiem o czym pisze z roku na rok namysłów pięknieje i zmienia się na lepsze w namysłowie nie ma zaniedbanych i patologicznych dzielnic jak pragi w warszawie nie ma korków wszędzie można dojść na pieszo niż czekać na tramwaj w dużym mieście i przynajmniej nie ma korków i jest świeże powietrze mnóstwo lokali do wynajęcia namysłów to jedno z ładniejszych miast jakie znam bo po polsce jeżdżę i jest wiele wiele brzydkich miast i miasteczek miasto namysłów jest piękne czemu ty nie potrafisz tego zrozumieć? czy po prostu nie chcesz?

Gość gość
PS idąc nawet wieczorem czy w nocy po Namysłowie to nikt nikogo nie zaatakuje a w dużym mieście to strach po ulicach wieczorem chodzić DO PRACY MIESZKAJĄC TAM BYŚ MOGŁA NA PIESZO BĄDŹ ROWEREM W 5 MINUT DOJECHAĆ NIŻ STAĆ W KORKACH PRZESTAŃ UWAŻAĆ NAMYSŁÓW ZA DZIURĘ NAWET JAK KTOŚ PO KARETKĘ ZADZWONII NA DRUGIM KOŃCU MIASTA TO ZE SZPITALA W 2 -3 MINUTY PRZYJEDZIE MOŻE W PIĘĆ MINUT A W DUŻYM MIEŚCIE TO ZANIM SIĘ PRZEZ KORKI PRZEBIJE TO GODZINA MINIE W Namysłowie wszystko z czego się na codzień korzysta jak punkty rozrywkowe rekreacyjne banki sklepy bary restauracje kawiarnie zakłady fryzjerskie dyskoteki spa solarium klub fitness itd w Namysłowie są a i tak od święta do teatru filharmonii itd można sobie pojechać do Wrocławia bo to niecała godzina jazdy i tak się na codzien z tego nie korzysta przemyśl to wszystko

Gość gość
Odpiszmi

Gość gość
Up

Gość gość
po ch... sam ze sobą piszesz? ani nikt tego nie czyta, ani tym bardziej nie odpisuje psychiatra ci zalecił pisanie w necie?

Gość gość
Up

Gość gość
Przecież pisze byś ty zrozumiał że Namysłów to nie dziura umiesz nikogo nie obrażać przecież ty to czytasz poczytaj jeszcze raz ile razy mam ci tłumaczyć że Namysłów to nie jest dziura staram się na wszystkie sposoby ci to udowodnić i cie przekonać że namysłów to nie jest dziura ty nie potrafisz tego zrozumieć zrozum to wreszcie i poczytaj wszystkie komentarze to zrozumiesz dlaczego tak uważam masz zrozumieć hejterze że to nie jest dziura tylko małe miasto i nie wszystko kręci się wokół dużych miast zrozum to

Gość gość
Up