Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobał mi się a on

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu weszłam na chat. Nie robiłam tego wieki. Nie weszłam tam z żadnym planem. Odezwał się do mnie jakiś gość, zaczęliśmy rozmawiać. Gadaliśmy dość długo, w końcu poprosił, żeby wymienić się zdjęciami. Nigdy tego nie robiłam od razu, ale tutaj coś mi odbiło i wysłałam. Jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam przystojnego, fajnego faceta. Dokładnie mój typ, w dodatku starszy ode mnie o 10 lat. Naprawdę mi się spodobał. Ja mu chyba też, bo zaczął mnie komplementować. Po jakimś czasie wysłaliśmy sobie... pikantniejsze zdjęcia. On bardzo chce się spotkać, jak wrócę z wakacji (jesteśmy z innych miast). A ja... wstukałam jego maila w google, i wyskoczyło mi, że się ogłasza na portalu erotycznym 'jestem trochę nieśmiałym, 34 letnim facetem (...)' i oczywiście szuka seksu. Przyszło mi do głowy, że nie wiadomo, ile on miał partnerek i trochę przeszła mi ochota na spotkanie... Poza tym ja jestem dziewicą. Nie wiem, czy chcę tracić dziewictwo z przypadkowym facetem z chatu. Z drugiej strony mam 24 lata i chciałabym spróbować seksu, a ciekawego kandydata, z którym mogłabym się związać, brak na horyzoncie.

Gość gość
tak w ogóle to nie spodziewalabym się po sobie, że wyślę facetowi pikantne zdjęcia i będę w ogóle planować jakiekolwiek umawianie się z kimś, kto deklaruje, że szuka luźnej znajomości. Kurczę, dla mnie dziewictwo nie jest jakąś wielką wartością, nie za bardzo wierzę w wielką miłość, nie chcę brać ślubu, ale mimo wszystko dziwnie mi z myślą, że przespałabym się z kimś, kogo niespecjalnie dobrze znam i dla kogo być może byłabym jedną z wielu i nie miałoby to dla niego dużej wartości (znaczy seks)

Gość gość
Jak nie przemawiają do Ciebie argumenty związane z szeroko rozumianymi wartościami, to pomyśl o chorobach jakie on może mieć - ten człowiek może zarazić Cię wszystkim !!!

Gość gość
dokladnie. Przez jakichs ruchaczy mozna sie nabawic AIDS, hpv, raka szyjki macicy.... a najlepiej jak tacy jeszcze zdradzaja zony :/

Gość gość
Odpiszę w wątku Umówienie się z facetem z chata

Gość gość
Cieszę się że na forum o to pytasz, bo ogólnie moja i innych internautów opinia jest najważniejsza dla Twojego powodzenia w związku.

Gość gość
tak w ogóle to nie spodziewalabym się po sobie, że wyślę facetowi pikantne zdjęcia x tiaaaaa i my mamy w to uwierzyć :P po prostu jak 99% kobiet masz naturę zdziry i akurat ten facet ją w tobie wyzwolił.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto kontynuwac tę znajomosc i jak to się rozwinie w przyszłosci , co on tak naprawdę o Tobie mysli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
oj dzony dzony dzony polowal na kangury :D

Gość żw24
Oj tam od razu wenera jakiegoś złapiesz... W Polsce nie ma już tego dużo, każdy z Was zna co najmniej kilku roohaczy i roohawic*****ewnie wszyscy oni od lat brną w to, w najlepsze. Postaw kawe na ławe i niech se koleś zrobi badania jak Ci to spokoju nie daje (już nie mówiąc, że pewnie jakoś połowa męskich użytkowników takich portali to prawiczki, w każdym razie sam ten fakt nie określa za bardzo jego życia seksualnego). Tylko błagam, bądź konsekwentna w swoim cynizmie, korzystaj z życia i omijaj szerokim łukiem wrażliwych introwertyków marzących o związku na całe życie. Jeśli się w jakimś zakochasz/zauroczysz i ubzdurasz sobie, że będziesz dla takiego odpowiednia, prędzej czy później skrzywdzisz takiego i nie wnioskuję tego po braku wiary w wielką miłość, tylko po całym Twoim tekście. Pozdrawiam serdecznie i udanych wyborów życzę ^^