Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSTYTUTKA DO OCENY ktora wybralem na pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

kreca mnie starsze dlatego chcialem taka 40stke ale urzekla mnie zwlaszcza tym ze ma dobre opinie na roksie i garsonierze daje z siebie maxa nie oszukuje na czasie nie boli jej glowa mozna z nia wszystko, jest bardzo zaangazowana typowa nimfomanka zajedzie mnie hehe:D no ale najwazniejsze jest to ze ma cipcie buleczke❤️ zaprosze ja do hotelu na 2-3 godziny przez godzine bede jej lizal dziurki w pozycji 69 a potem bede ja bral w cipcie i analanie❤️ http://www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/232255

Gość gość
tu jest jej drugie ogloszenie http://www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/273979 mam tylko pytanie czy kondony musze wziac swoje czy ona ma ? w pupke i tak jej bede wkladal bez:D:P jak bedzie wypieta tylem to zdejme kalosza i zasadze jej w pupke az do spustu:P:P

Gość gość
fajny MILF

Gość gość
jaki smakosz? nie rozwalaj mi tematu koleś

Gość gość
ej przemek, ale to nie twoje profilowe :D komu zajebałeś? przyznaj się :D

Gość gość
chyba z przed 10 lat :classic_cool:

Gość gość
Za tanio Przyjedzie ktos inny

Gość gość
gość dziś tu jest jej drugie ogloszenie http://www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/273979 mam tylko pytanie czy kondony musze wziac swoje czy ona ma ? w pupke i tak jej bede wkladal bezsmiech.gifjezyk.gif jak bedzie wypieta tylem to zdejme kalosza i zasadze jej w pupke az do spustujezyk.gifjezyk.gif x Debilu słyszałeś kiedyś o wirusie hiv? Wiesz że w ten sposób najłatwiej się rozprzestrzenia? :O

Gość gość
nie obchodzi mnie tam ten HiV caly ja i tak juz go mam :D korzystam do woli az zdechne haha

Gość gość
gość dziś nie obchodzi mnie tam ten HiV caly ja i tak juz go mam smiech.gif korzystam do woli az zdechne haha x trafisz do pierdla śmieciu za narażanie cudzego zdrowia i życia.

Gość gość
Nie osądzajcie kolegę tylko dla tego że nie może zaspokoić potrzeby w normalny sposób. Jak ma ktoś aparycje koczkodana i mentalność glonojada to jak ma poznać kobietę w wiadomym celu. Pozostaje jedno wyjście - zapłacenie prostytutce. Dla niektórych ludzi godność, uprzedmiotowienie drugiego człowieka czy wstyd to są abstrakcyjne pojęcia. Jedni spuszczają g/ó/w/n/o w kiblu, a drudzy się nim nacierają.

Gość gość
Blah nigdy nie poszedł bym na kurwy a jeszcze lizać cipsko gdzie tysiące kutasow się przewijało? Miałem sto razy lepsza od nich i nie dziffke, zazdrosccie nieudacznicy :D

Gość gość
nie no racja na razie az tak zdesperowany nie jestem mam 21 lat ale jak do 25 lat nie znajde sobie normalnej kobiety to wtedy naprawde pojde do divy