Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie jest wasze największe marzenie?

Polecane posty

Ja marze o tym żeby świat nagle się skończył. Nie skończyl tak destrukcyjnie, w sensie yebnięcia meteorytem w ziemie lub innej tragedii, tylko tak po prostu żeby kurtyna tego teatru została zaciągnięta. Może po prostu zatrzymać się czas na zawsze, może przyjśc Jezus i ogłosić sąd ostateczny, ale niech już to wszystko przestanie się kręcić, bo w przeciwnym razie ludzie nadal będą chodzić po ziemi, robić głupoty i pjer/dolić głupoty, zachowywać sie jak debile i nakrecać tym samym mój weltschmerz :) Miło było ale niech się już skończy, co za dużo to nie zdrowo :)

Gość gość
za dużo krytykanctwa innych, za mało rozwoju osobistego. zajmij się sobą, oderwij się od innych i spróbuj żyć nie osądzając nikogo, miernoto!

Moim najwiekszym marzeniem jest przezyc swoj pierwszy raz z wrednym małpiszonem i kontynuowac z nia to co wspolnie zaczelismy przez reszte zycia. Na rowni z tym marzeniem, jest stac sie posiadaczem dorodnego mercedesa sls cabrio robionego dla mnie na zamowienie, byc moze juz elektryka. Inne marzenia takie jak zagrac koncert przed pyblika 50tys ludzi to juz ma dla mnie mniejsze znaczenie.

Gość gość
Nie mam marzeń :(

Gość gość
hehehe jak 94 rok to rok twoich urodzin to wtedy był ostatni dawny Jarocin, teraz to popłuczyny zostały :D