Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostatnio tutaj bywam

Niepojęta Tęsknota...

Polecane posty

Gość Ostatnio tutaj bywam

Straciliśmy siebie :( Chcę Ciebie ! :( Pragnę Ciebie ! :( Jest mi coraz ciężej bez Ciebie Moja Kobieto :( Napisz coś od serca bo mnie dosłownie zabija brak Ciebie !!! :( Może już czas wreszcie się spotkać :) :(

Gość gość
Ale, jaka ona tam "twoja"? :D "straciliście się"- pewnie z jakiegoś powodu, a to, że tęsknisz, a nic nie robisz, to druga sprawa, która wymaga wysiłku, a nie pisania w przestrzeń :P matole!!!!!

Gość ja też tutaj ostatnio bywam
szczególnie przy porannej kawie. I zauważyłam, że zaklęty, niepojęty krąg paranoi trwa. Do kogo te piękne słowa kierujesz Autorze? Może wyraź się jakoś o swojej Miłości. Może napisz jaki to typ urody. Cokolwiek, aby dziewczyny nie łudziły się. Bo kochanie nie wiem czy wiesz, ale to boli.

Gość gość
Sniles mi sie. Przed chwila. Az zabolalo. Tak bardzo Cie pragne.

Gość gość
Afrodytkę stracileś? Afrodytka pewnie nie odmówi, bo przecież to nie przystoi bogini wszelkiego dziadostwa. Tylko uganiaj się za nią gdzie indziej.

Gość gość
Straciliśmy siebie? Ooo, nie wiedziałam...

Gość gość
coś od serca to Ty napisz dzisiaj mi

Gość gość
A niech Cię dalej zabija ten brak mnie! Mnie też zabijało a żyję do tej pory Skarbie i lepiej wszystko pojmuję. To na razie!

Gość autor wątku
Ty Gościu ! To jest mój temat 😡

Gość gość
Napiszę w przestrzeń, tak od serca, może tak: Oj, kochany! Tak mi Ciebie szkoda, tak mi żal... Bardzo żałuję, że nie mogę Ci spojrzeć w oczy i powiedzieć:........., idź w końcu do lekarza. A następnie zwróć swe serce w stronę Niebios i westchnij szczerze, aby On dodał Ci odwagi, mądrości i rozumu, no i większej jeszcze miłości. Bo, to co teraz prezentujesz, to tylko imitacja. Pozdrawiam

Gość gość
Bravo :) Aplauz :) :-D

Gość gość
Jedna Pragnie :) Druga zlewa :( Trzecia bluzga :) Ale Cyrk :-D

Gość gość
a sufler?

Gość gość
dziś z kim z Patrycja? przeciez wiem ze ja lubiles, ladna, inteligentna i bogata. zawsze mowilam ze byłaby ci :)

Gość gość
Już wiem dlaczego on to robi... On nie chce jednej, on chce mieć ich dużo. Wy nie wiecie, że każdy facet ma po dwie: jedną łatwą i przyjemną, drugą taką, nad którą musi się trochę pomęczyć. I dlatego ja wolę być sama.

Gość gość
Oj Baby, Baby :) Ty Romeo może juz nie pisz więcej po tylko robisz babom kisiel w mózgu i w majtkach :) :-D

Gość gość
Marchewkowe pole rośnie wokół mnie W marchewkowym polu jak warzywo tkwię Głową na dół zakopany niczym struś Chcesz mnie spotkać - głowę obok w ziemię włóż Wszystko się może zdarzyć Wszystko się może zdarzyć Marchewkowe o ogrodzie miewam sny W marchewkowym stanie jest najlepiej mi Rosnę sobie - dołem głowa, górą nać - Kto mi powie: co się jeszcze może stać ? Wszystko się może zdarzyć Wszystko się może zdarzyć Wszystko się może zdarzyć Wszystko się może zdarzyć https://www.youtube.com/watch?v=8unEo4tdVVQ

Gość gość
twoj chuy zostanie dojechany adolfie :D

Gość gość
Macie tutaj tekst, tłumaczenie piosenki, którą umieścił. On bardzo kogoś kocha, nie krytykujcie go. Nie ma sił, to widać. Ludzie z miłości nawet się zabijają. „Rehab - „Odwyk” Kochanie, kochanie Kiedy spotkaliśmy się pierwszy raz Nigdy nie czułam czegoś tak silnego Byłeś jak mój kochanek i najlepszy przyjaciel Wszystko zawiązane w jedno ze wstążką na wierzchu Nagle odszedłeś i zostawiłeś Nie wiedziałam jak nadążyć ze zrozumieniem tego To jak szok, który mi zakręcił w głowie A teraz moje serce jest martwe Czuję się tak pusto i głucho I już nigdy nie dam się nikomu Jak ja dałam się tobie Nawet nie poznajesz metod Którymi mnie krzywdzisz Co nie? To będzie zażywanie cudu Bym sobie przypomniała Że jesteś jedynym do oskarżenia A teraz czuję się jak... Oł Jesteś powodem dla którego myślę: "Już nigdy więcej nie zapalę żadnych papierosów" To chyba dlatego bardzo chciałam pragnąco myśleć Nie powinnam ci nigdy pozwolić Wchodzić do moich drzwi

Gość gość
W mgnieniu oka chciałeś iść i odejść Po prostu nie powinnam się opierać I pozwolić tobie to zrobić To nie jest takie śmieszne tak wcześniej sądziłam To jakbym zgłosiła się na odwyk A ty, kochanie, jesteś moją chorobą To jakbym zgłosiła się na odwyk A ty, kochanie, jesteś moją chorobą Muszę zgłosić się na odwyk Bo kochanie, jesteś moją chorobą Muszę zgłosić się na odwyk Bo kochanie, jesteś moją chorobą

Gość gość
Cholera, Czy to nie jest szalone Kiedy jesteś zamiecioną miłością? Powinieneś robić wszystko dla twojej jedynej miłości Bo kiedykolwiek mnie potrzebowałeś Chciałam tam być Jak byś był moim ulubionym narkotykiem Jedynym problemem jest to, że używałeś mnie W inny sposób od tego, jak ja używałam ciebie Ale teraz wiem, że to było nieprzemyślane Muszę iść, muszę się odzwyczaić od ciebie I już nigdy nie dam się nikomu Jak ja dałam się tobie Nawet nie poznajesz metod Którymi mnie krzywdzisz Co nie? To będzie zażywanie cudu Bym sobie przypomniała Że jesteś jedynym do oskarżenia Bo teraz czuję się jak...

Gość gość
Oł Jesteś powodem dla którego myślę: "Już nigdy więcej nie zapalę żadnych papierosów" To chyba dlatego bardzo chciałam pragnąco myśleć Nie powinnam ci nigdy pozwolić Wchodzić do moich drzwi W mgnieniu oka chciałeś iść i odejść Po prostu nie powinnam się opierać I pozwolić tobie to zrobić To nie jest takie śmieszne jak wcześniej sądziłam To jakbym zgłosiła się na odwyk A ty, kochanie, jesteś moją chorobą To jakbym zgłosiła się na odwyk A ty, kochanie, jesteś moją chorobą Muszę zgłosić się na odwyk Bo kochanie, jesteś moją chorobą Muszę zgłosić się na odwyk Bo kochanie, jesteś moją chorobą Teraz panie dajcie mi to... Oł, oł, oł, oł, oooł, oł, oł, oooł Teraz dajcie mi to... Oł, oł, oł, oł, oooł, oł, oł, oooł Dajcie mi to moje panie... Oł, oł, oł, oł, oooł, oł, oł, oooł Teraz dajcie mi to... Oł, oł, oł, oł, oooł, oł, oł, oooł Oł Jesteś powodem dla którego myślę: "Już nigdy więcej nie zapalę żadnych papierosów" To chyba dlatego bardzo chciałam pragnąco myśleć Nie powinnam ci nigdy pozwolić Wchodzić do moich drzwi

Gość gość
To Romeo jest charyzmatyczny jak Adolf :)

Gość gość
Ty wiesz kim był Hitler? To psychopata i morderca. A ty o nim jak o bohaterze. Wynoś się stąd.

Gość gość
nie, zostawil se nad q**sem wasik a la adolf :D cala tajemnica. no i jest nieobliczalnym furiatem tak jak tamten.

Gość gość
do Autora Tak, czas najwyższy się spotkać.

Gość gość
w domu wariatów :P

Gość gość
Może być i tam.