Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to coś złego?

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie że spotkanie się z jakąś dziewczyną z internetu (ale nie z tindera ani żadnego portalu randkowego) będąc w zwiazku to coś złego? Co o tym sądzicie?

Gość gość
to zalezy czy to ma byc kolezanka czy kochanka,bo jak kolezanka,ktora wie,ze jestes w zwiazku to nic zlego..ale jak dziewczyna sie nastawia na poznanie chlopaka,nie wie ze jestes zajety to cos tu smierdzi..i oczywiscie dziewczyna ma wiedziec o tym spotkaniu ;)

Gość gość
A w jakim celu szukasz dziewczyn w internecie? Ta dziewczyna wie, że jesteś w związku?

Gość gość
dokladnie. musisz od poczatku jasno komunikowac w jakiej jestes sytuacji, bo laska moze sobie wytworzyc wzgledem ciebie jakies oczekiwania, a potem sie zawieść - a kto wie, jak kr**** to moze sobie i zycie odbebrac mixem tabletek. znalam takie przypadki. to ze internet to nie znaczy, ze wolno sie bawic na calego.

Gość gość
nikogo nie szukałem. Poznaliśmy się przypadkiem.

Gość gość
problem polega na tym że ona wie ze jestem w związku tylko (chyba) nic sobie z tego nie robi.

Gość gość
Oczywiscie,ze to cos zlego. To NIGDY nie konczy sie dobrze

Gość gość
W jakim celu chcesz ją poznać?

Gość gość
13.03 ona wie ze jesteś w związku ale nic sobie z tego nie robi bo wie co to za związek nic nie znaczący dla ciebie hooju, gdyby było inaczej nie byłoby spotkania

Gość gość
poznaliśmy się w internecie, mamy wspólne zainteresowania i super nam się rozmawia. Zwyczajnie chciałbym się z nią spotkać i porozmawiać w realu. To takie zle? Przecież nie zdradzam tym mojej dziewczyny... Zależy mi na zwiazku i to bardzo. Czemu mnie wyzywasz?

Gość gość
ona cie dosiadzie i tyle z tego bedzie :D

Gość gość
Jeszcze z naciskiem na jeszcze nie zdradza Twoja kobieta tez powinna poznać kolegę o wspólnych zainteresowaniach.

Gość gość
Ciekawe czy swojej powie ze idzie na spotkanie z inna z neta o wspólnych pasjach pogadać ?

Gość gość
Takie coś kończy się zawsze w ten sam sposób ;] Możesz juz kończyć związek ze swoją obecna dziewczyna zaoszczędzisz jej czasu i lepiej na tym wyjdzie