Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy mężczyzna, jak postąpić?

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest dla mnie dobry, ale całkowicie zaniedbał mnie seksualnie i jako kobietę. Nie czuję się przy nim atrakcyjna, kobieca. Dlatego zaczęłam flirtować z innymi przez internet. Ostatnio jeden facet tak mnie zauroczył, że marzę o nim bezustannie. On namawia mnie na spotkanie, ale ja wiem, że gdyby mąż się zorientował, to byłby koniec naszego małżeństwa. Nie wiem jak postąpić. Ten drugi nie wie, że jestem mężatką i ma nadzieję na związek. Mam 29 lat. Nie mamy dzieci. Ostatnio zastanawiam się czy to co łączy mnie z mężem to jeszcze miłość, czy już tylko przyzwyczajenie.

Gość gość
A moze porozmawiaj ze swoim mężem ? Powiedz mu co czujesz jak to u Ciebie jest . O zwiazek trzeba walczyć cały czas a Ty pierwsze co to myślisz o innym i szukasz wymówki w formie " przyzwyczajenia" jak Ty nic nie czujesz do swojego męża to tez mu o tym powiedz i nie marnuj komus życia bo sa jeszcze wrażliwi ludzie ( jestem facetem ) . Nie ma małżeństw idealnych , sa momenty gdzie jedno zaniedbuje drugie . I to sa wlasnie te próby .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto kontynuwac tę znajomosc i jak to się rozwinie w przyszłosci , co on tak naprawdę o Tobie mysli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl