Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man  on  the  moon

Zasiłek dla bezrobotnych to 831 zł, czyli mniej więcej tyle ile przepuszczałem

Polecane posty

w weekendy, kiedy byłem młody i głupi. Jeśli ktoś potrafi przeżyć miesiąc z ośmioma stówkami w kieszeni, to proszę o rady. Jak to robicie? ;)

Gość gość
A skąd miałeś na weekend 800 stów, będąc młodym i głupim?

Ja jak mialem 720zl renty od pazdz 2012 do wrzesnia 2013, zawsze co miesiac co by nie bylo, dwa tygodnie i po kasie. Tylko ze ja jestem rozrzutny boj, bo chodzilem se po knajpach probowac nowosci, bylem czestym klientem kaliszfornii, kupilem sobie raybany aviatory u optyka za 460zl czarne, buty new balance ktore miesiac pozniej kazdy nosil, okulary korekcyjne z oprawkami tommiego hilfigera, 150zl na dz1wke tez przejepalem, spodnie wranglery, bongo szklane, 35 paczek papierosiw kazda inna, duzo szczescia premiumy do gier. To byly czasy, kocham dostawac siano, ktore musze przepiertolic ;)

Zapomnialem o rozowym sweterku z vistuli i paru parach skarpetek. Urzadzilem se tez wycieczke do poznania, w ktirejs knajp w centrum jadlem shoarme z ryzem i za rewelacyjna to ona nie byla. Pod parasolamj wokol ratusza czy cos. Poznan to niezla dziura

To i tak dobrze, bo u mnie wszystko szło na przelew i inne zabawy. Jak sobie przypominam piwa za 12 zł i malutkie driny za 8 - mam ochotę zabijać. :classic_cool:

Gość gość
Drink za 8 to gdzieś ty balował w remizie haha

To nie był drinki z parasoleczką i cytrynką, tylko klasyczny szot na raz. Wściekły pies dokładnie. ;) 8 zł to gruba przesada.

Gość gość
Remiza ,

Generalnie samo zarobienie dużej kasy gdy jest się młodym i pięknym to nie problem - wystarczy pojechać do Reichu i kasa sama się wpycha. Początkujący to mogą na Hauptbanhofie w Berlinie czekać na szchwuli ale sprytniejsi szybko wyczają o co w tym chodzi :)

Gość gość
zasiłek dla bezroboli nie ma na celu stwarzania komfortowych warunków życia, lecz chwilową pomoc podczas szukania kolejnej pracy oczywiście jest sporo zawodowych nierobów którym marzy się siedzenie na zasiłku do końca życia

Dziwki lgną do facetów szastających kasą jak muchy do g****a. Ile ja towaru wtedy przewaliłem, już dawno zgubiłem się w rachunkach.

Gość gość
otulona_snem dziś niski zasiłek jest bodźcem do efektywniejszego szukania pracy jednak jest też wielu którym on wystarczy powodując staczanie na samo dno mentalnego menelstwa w sumie państwo produkuje bezrobotnych powodując szereg anomalii gospodarczych przez mase błędów nie uwzględniających rachunku ekonomicznego

fiut nastroszony dziś Właściwie - to fakt. Ostatnim razem gdy miałem gotówkę w kopercie - było to 40 tysięcy, kiedy wybrałem się szukać zastępcy mojego kochanego Nismo. ;) Od tamtej pory, nie przypominam sobie abym miał w portfelu więcej niż 300 zł. :classic_cool: Ale mam plastik. :classic_cool:

Gość do man on the moon
ty przypadkiem nie pracujesz na jakiejs tasmie w anglii?