Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bratowa kupuje dzieciom ciuszki z lumpeksu

Polecane posty

Gość gość

za to sama co 2 tygodnie robi pedicurie manicurie i hybrydowe paznokcie ma zawsze zrobione, stac ja tez jakos na sztuczne rzesy jeden do jeden(zawsze ma), stac ja na doczepy włosow, stac ja na aparat najdroższy na rynku, a dzieci chodza w ciuszkach z lumpa, nie wyjezdzaja tez nigdzie na wakacje z nia tylko zostawia z mama i ciagle wakacje in clussive , a dzieci ma niegrzeczne , krzyczace rozwydżone na maxa, bo babcia je wychowuje, a ona nie ma czasu, bo ciagle u fryzjera albo kosmetyczki...zaraz bedzie ze zazdroszcze.. wspołczuje dzieciom ,bo ich mamy prawie ciagle nie ma, na wyjazdach i u kosmetyczkach, ale moj brat zawsze lubił takie laski

Gość gość
No i dobrze Male dzieci i tak c***ja rozumieja

Gość gość
13:54 maja dzici..ch... rozumieja? to poczytaj psychologię rozwoju, to zobaczysz jak kształtuje sie osobowosc człowieka, od noworodka do 6 roku zycia, to jest ta czesc najwazniejsza gdzie kształtuja sie nawyki i charakter dziecka w pozniej człowieka, chodzi mi o to, ze warto spedzac wtedy z dziecmi czas, miec go dla dzieci, bo to pozniej najzwyklej w swiecie owocuje, a jak nie spedzasz i wolisz całe dziecinstwo swojego dziecka spedzac na wakacjach na dominikanach itd, u kosmetyczek i fryzjerek czy w solariach bo "dzieci i tak ch...a rozumieja" to gratuluje inteligencji..

Gość gość
Pamietaj, ich zycie, ich wydatki, ich zakupy, ich oszczednosci lub dlugi. Nie zagladaj im w portfel, ale tez nie pozyczaj im kasy gdyby przyszli po prosbie. Wtedy mowisz ze mozna zaoszczedzic tysiaka jal nie wiecej na doczepianych wlosach, rzesach hybrydavh i innych manikiurach i pedikiurach, skoro ty jestes w stanie odmowic sobie takie rzeczy ktore nie sa pierwszej potrzeby to w razie co oni tez.

Gość gość
I dobrze robi, po co temu dziecku markowe ciuchy? One jest małe, nie rozumie co to jest bluzka za 200 zł, wszystko zaraz pobrudzi i wyrośnie. Też bym na szmatkach kupowała. Żałosna jesteś autorko :) Pięknie wyliczasz pieniądze bratowej, jakie zabiegi sobie robi. Wiesz tak dużo, że aż można pomyśleć, że jesteś jej fanką :) Niech zgadnę, masz 30 kilo nadwagi i wszystkie pieniądze ładujesz w dziecko, pryszczata brzydka babo? :D

na chuj babom doczepy sztuczne rzęsy czy to w ogóle wygodne i długie sztuczne paznokcie przecież z tym to nie da się żadnej pracy domowej wykonać żałosne pustaki.

Gość gość
Przesadzasz. Jak mozesz rozliczac bratową? Jak możesz robić z Niej wyrodną matkę? Powinnaś się cieszyć ,ze Twoj brat ma piekna żone. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Sądze,że tylko Twój brat ma prawo zarzucać swojej żonie to jak zajmuje sie dziećmi. Jeśli On problemu nie widzi to po co się wtrącasz w ich życie?

Gość gość
14.00. A kto mowi od razu o bluzce dla dziecka za 200 zl?!, jak w sieciowkach za np 60 zl mozna kupic sukieneczke lub komplet bluzka i spodnie dla chlopca. Puknij sie w glowe. Moze autorka widzi, ze te lumpeksowe ciuchy sa sprane i powyciągane? Owszem da się kupić i w lumpeksie dobre rzeczy ale niestety dzieciece sa zazwyczaj juz poniszczone.

Gość gość
A huj cię obchodzi życie innych głupia babo

Gość gość
do 14:00 ładuje w dzieci czas przede wszystkim, chodze z nimi razem na place zabaw, jezdze na wycieczki, gotujemy razem, wiec nie mam czasu na hybrydy, bo i tak by mi zeszły i jakos moje dzieci sa grzeczne, nie krzycza nie lataj po kosciele jak ze sraczką jak jej , gdy im nie da tego czego chca, bo mam czas je wychowywac...to po co sorry komus dzieci jak nie ma dla nich czasu? mozesz mi dziewczyno z godziny 14:00 odpowiedziec? po co ?przeciez jak tak chciała wygodnie zyc to nie musiała miec dzieci, mam swietne przyjaciołki, ktore nie maja dzieci swiadomie, bo wiedza, ze sa troche egoistkami i chca takie byc, chca miec czas tylko dla siebie, ale nie decyduja sie na dzieci, po prostu zal mi jest dzieci mojego brata , bo jestem ich rodziną, ja rowniez robie hybrydy i ide do fryzjera, bo trzeba o siebie dbac, ale raz na jakos czas, a nie niemalze co 4 , 5 dni, a i nie niszcze twarzy solarium wiec wygladam od niej 10 lat młodziej:) , włosy ma zdrowsze bo nie nosiłam doczepow, a rzesy mam swoje tak geste ze bys sie zdziwiła, jej dzieci wychowuje jej mama, zeby coreczka mogła codziennie chodzic do solarium i kosmetyczki i do fryzjera..ja uwazam, ze to przesada, a dzieci powinny miec ciuchy nowe, ze wzgledu na higienie i wygode , ładne bawełniane, a nie stare zmechacone bo mamusia chce oszedzic na dzieciach..nie mam nadwagi bo jezdze z dziecmi codziennie na rowerach gdy ona w tym czasie siedzi w solarium

Gość gość
do 14:13, obchodza mnie bardziej dzieci bo mi ich zal, ich dorosłych mam w tyłku

Gość gość
Zajmij sie swoją grubą doooopą a nie innymi wścibska babo

Gość gość
Ale ja tutaj czegoś nie rozumiem, mówisz o bratowej a co z twoim bratem? Ona sama jeździ na te wakacje? Co twój brat robi w tym czasie? Czy ojciec zajmuje się dziećmi? Czas spędzony u fryzjerach czy kosmetyczkach to sporadyczna godzinka dwie raz na jakiś czas, to samo paznokcie, przecież tego nie robi się codziennie, ma nie mieć czasu wolnego dla siebie? W lumpeksach można znaleźć dużo fajniejsze ciuchy dla dzieci niż ze sklepów jakieś chińskie badziewie śmierdzące, a wiadomo, że ciuchy kupuje się często dla dzieci bo rosną. A gdyby ten czas który mówisz spędzała na przykład na jakimś innym interesującym hobby, to inaczej byś pewnie patrzyła. Co do rozwydrzonych dzieci, to najlepiej by było, żeby każdy patrzył i wychowywał swoje, bo często widzi się wady u innych a nasze to cud miód i maliny, a to nie prawda.

Gość gość
Kobieta po tym jak zostaje matka nadal jest kobietą i ma pelne prawo dbac o swój wygląd. Nie wierze,ze kobieta ktora dba o swoj wyglad nie dba o wygląd dzieci. A po drugie Twoj brat ma prawo wyjechać czasem z żoną sam na sam by mieć chwile intymnosci dla dobra ich zwiazku,bo gdy rodzice sie kochaja dzieci są szczęśliwe.

Gość gość
Znowu prowo o bratowej. Nuuuda, panie

Gość gość
14:23 -czy chodzenie do kosmetyczek i fryzjerow-mozna nazwac hobby? wolnym czasem relaksem tak, ale to nie hobby.. juz widze to wpisane w cv.. moje hobby:kosmetyczka, solarium, fryzjer haha pustaki jaki dajecie przykłd dzieciom

Gość gość
Znowu ta od bratowej.