Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia1090

Seks bez zabezpieczenia.

Polecane posty

Witam serdecznie, mam 20 lat, jakieś dwa tygodnie temu współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, wiem ze to bardzo nieodpowiedzialne ale stało się. Partner nie doszedł we mnie, ani w okolicach pochwy, według kalendarzyka nie były to dni płodne, ale sama już nie wiem. Od tamtego czasu dzień w dzień stresuje sie i o niczym innym nie myślę, panikuje i rozmawiam z tym ze wszystkimi. Czuje ze mój brzuch jest jakby napełniony czymś, jest twardy, piersi są obolałe i ciężkie, za to od 4 dni śluzu praktycznie nie mam jedynie w środku białe grudki.... Okres powinnam dostać wczoraj czyli 19. A na razie ani śladu... Czy boję sie niepotrzebnie?

Gość gość
Boisz się niepotrzebnie. Skoro się w tobie nie spuścił, to niemożliwe żebyś była w ciąży.

Gość gość
Rok czasu bralam tabletki później przez 3lata stosunek przerywany i do końca w okresie kochalismy sie nawet w dni płodne w ciążę zaszlam dopiero gdy zaczęliśmy starania i to nie było łatwo bo 3miesiqce się starałam więc nie panikuj

Chciałabym dodać, że to był 14-15 dzien cyklu... a okresu nadal nie mam, jeśli zrobię test to i tak nic nie wyjdzie bo to za wczesnie... Miesiąc temu tez spóźnił mi sie okres do tego trwał 8 dni a nie 6... może to też być powód spóźnienia?

Gość gość
Jak byłam w twoim wieku to co miesiąc bałam się, że jestem w ciąży mimo brania tabletek anty ;) Zrób test i będzie z głowy.

Gość gość
Kochana nie wiem jaki ty masz ten kalendarzyk ale 14,15 dc, dwa tyg przed okresem to sa dni super plodne.

Gość gość
Cykl mam 24-25 dniowy. Więc naprawdę nie wiem...

Gość Klaudia1090
Wczoraj robiłam test wyszedł negatywnie a dziś po 3 dniach spóźnienia dostałam okres ale jakoś malutko tej krwi taka różowa się leje. Powinnam odetchnąć ale czy to normalne w 1 dzień? Zawsze miałam tak ale parę godzin.

Gość gość
Moze masz jakies zaaburzenia hormonalne.

Gość gość
Grudki? ! Fuj! Grzyb!

Gość gość
To nie ciaza. Dokladnie wtedy, co sie "balam" okres NIE WIADOMO CZEMU spoznil mi si eo kilka dni, a mam regularne. A gdy mialo byc dziecko to bylo. Moze to nie regula, ale u mnie tak bylo. I do dzis nie iwem, czemu wtedy mi sie opoznil.

Gość gość
kalendarzyk to nie jest dobra metoda wyznaczania dni płodnych. Owulacja może się przesunąć, a tego kalendarzyk może nie wychwycić. Dużo lepszym rozwiązaniem moim zdaniem jest obserwacja śluzu, albo stosowanie, testów, mikroskopów owulacyjnych. Z własnego doświadczenia polecam te na ślinę.

Gość gość
Masz na mysli jakiś konkretny model? w ogóle powiedz coś więcej o tym mikroskopie, pierwszy raz się spotykam z takim urządzeniem.

Gość gość
Ja mam Afrodytę. Możesz sobie o niej poczytać na testerafrodyta.pl