Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ja nadal czuje ze kocham

Polecane posty

Gość gość

Bylismy bardzo szczesliwi, ja zawsze gotowalm i robilem ogolnie jedzenie , na poczatk drogie prezenty ale wiadomo nie jestem idealny i potrafilem sie klocic o mniejsze i wieksze rzeczy i przestawalem sie starac gdy czulem ze ona tak naprawde nic nie robi. Z czasem zaczela coraz cześciej wychodzic z koleżankami. Wiedziałem ze cos jest nie tak wiec pewnego razu jak wyszła, poszedłem za nia i przyłapałem jak siedziała z kolesiem , pobiliśmy sie , po wszystkim ona została przy nim . Wróciła do mieszkania po ponad dobrej godzinie. Powiedziała ze bd razem mieszkac ale jak z przyjacielem i ze nie chce byc juz ze mna w związku (powidziala ze niby tylko sie całowali ) Kazalem jej sie spakować . Kilka dni wczesniej ja zapłaciłem za mieszkanie i rachunki bo ona miała sie dorzucić potem .Poszła mieszkac do kolezanki zostawiajac mnie bez grosza . Po miesiącu dalej mieszkała u kolezanki ale musiała sie wyprowadzić , przepraszała mnie i szukała kontaktu . Okazało sie ze jej kochas ma ja w d***e i nie chciał jej nawet pomoc z walizkami wiec ja to zrobiłem , pomogłem sie przeprowadzić. Przepraszała i płakała i obiecywała.Byliśmy znowu razem ale jakos nie czułem zeby mi cokolwiek wynagrodziła . Byliśmy bo tak i tyle . Mieszkaliśmy osobno .To ona przychodzila do mnie, nie chodziłem do niej wcale . Chcialem znowu zamieszkac lecz ona nie. Znalazla prace w barze. Praca była na weekendy,na tygodniu nie mieliśmy zbyt wiele czasu dla siebie a ja miałem jej za zle ze pracowała tam bo jej powroty z pracy nie dawały mi spac . Ta praca dosyc mocno ją zmieniła , zrobiła sie bardzo pewna siebie i jedyne o czym potrafiła mowic to o tym co sie działo w knajpie. Był tam pseudo diler ktory chyba niezle jej poryl glowe . Postanowiliśmy sie rozstac bo to nie miało żadnego sensu . Było mi z tym bardzo zle i ciezko to znosiłem. Kiedys pewnego dnia rzuciła prace i zaczęliśmy rozmawiac . Pomogłem jej roznosić cv w poszukiwaniu czegos normalnego . Wyszło tak ze uprawialiśmy seks , na drugi dzien przychodzi z płaczem ze ona sie boi ze jest w ciąży . Wiedzialem ze to niemozliwe. Kazalem jej sie uspokoić i isc do ginekologa . Nie była w ciąży ale wkoncu przyznała sie ze jej diler/amant rzekomo ją nacpal i wykorzystał w aucie , mowila ze nie pamięta prawie nic. Do dzisiaj mnie to meczy . Do tego moja mama bardzo poważnie zachorowała, po przeszczepie wystąpiły komplikacje i jest w śpiączce od miesięcy.Troche mi pomagała na początku problemow z mama. Utrzymywaliśmy kontakt i gdzies mimo wszystko czułem ze ją kocham i mi jej brakowało . Popełniłem w tym związku wiele błędów ale podczas naszych przerw i tego wszystkiego , nie próbowałem niczego z inna kobieta a miałem wiele okazji. Robiłem sobie nadzieje a ona zaczela mnie olewac, poznała kolejnego chłopaka z którym miała isc na wesele ,kilka dni przed weselem ją wystawił i zaprosiła mnie, poszedłem bo ciagle chciałem z nia byc. Niestety musiałem wyjechać za granice na wakacje bo byłem w złej sytuacji finansowej . Powiddzialem jej zeby jechała ze mna , miałem dla nas załatwione mieszkanie , bez problemu znalazła by prace. Potrzebuje wsparcia bo z moja mama jest bardzo zle . Na początku mowila ze nie chce juz byc beze mnie ani minuty , ze pojedzie . Z Dnia na dzien jej zapał malał . Kilka dni przed wyjazdem chciałem uslyszec od niej co robimy . Powidziala ze nie wie bo sie boi powrotu do mnie i ze bd nieszczęśliwa . Zrobiłem jej awanturę ze nie to chciałem uslyszec przed wyjazdem jezeli jade sam . Jestem tu , pierwszy dzien dostaje telefon ze moj ojciec miał wypadek i lezy w szpitalu.Szukałem u niej wsparcia i odpowiedzi co do nas . Usłyszałem;nie obwiniaj mnie o swoje problemy , jakbym ja miała problemy to próbowałabym dac sobie rade sama. Ja wiem ze to niczyja wina ze jest jak jest i ze potrzebuje wsparcia.Jak dzwonilem ostatnio to zapytała po co dzwonie , nie zapyta nawet co u mnie . Wiec napisałem jej ze dla mnie to koniec i chce o niej zapomnieć . Wtedy napisała:kocham Cie i czekam az wrocisz. Chyba mnie zniszczyła

Gość gość
narkomanka nie nadaje się do związku

Gość gość
ty byś dalej z nią chciał być nawet jakby nasrała ci na łeb. co za ludzie. patologia szuka patologii :O

Gość gość
To toksyczny związek, więc dobrze że go zakończyłeś.