Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić ;(

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Pewnie to pytanie będzie głupie dla was Ale cóż miałem dziewczynę która była dziewica i dzieliła nas odległość i tak podchodziliśmy do seksu strasznie powoli bo ją bardzo strasznie bolało wprowadzanie członka czy nawet palca stosowaliśmy techniki i dalej ten sam ból udało mi sie przebić jej błonę ale jak to tako stosunku nie było potem troche spieprzyłem związek i rozsądnie było zerwać z ta osoba nigdy nie przestałem jej kochac ona znalazła kogoś innego i zrobiła z nim ten 1 raz po 2 latach sie zeszliśmy jest wspaniała i planuje z nia przeżyć dalsze zycie lecz mam problem strasznie gryzie mnie to ze ona to z nim zrobiła ... Nie moge sobie wybaczyć ze Zjebalem wcześniej ten związek strasznie mnie to gryzie co byście polecili ??

Gość gość
Znajdź sobie inną dziewczynę a o tej zapomnij. To logiczne że ona sobie znalazła innego skoro się nie sprawdziłeś. Pierwsza to nie znaczy ostatnia ani dla niej ani dla ciebie.

Gość gość
Co to znaczy ze sie nie sprawdziłem????

Gość gość
Sam piszesz, że zjebałeś związek, więc pretensje miej do siebie. Co miała zrobić? Czekac do usranej śmierci na Ciebie? Poznała innego i się zakochała i z nim przeżyła swój pierwszy raz, gdybyś nie zepsuł tego związku, to Ty byłbyś jej pierwszym. Rozumiem, że ona jest jedyną z którą spałeś, skoro tak przeszkadza Ci to, że spała z innym? I tak samo w tym czasie jak nie byliście razem, Ty nie miałes innej dziewczyny i z żadną nie uprawiałes seksu, tak?

Gość gość
Miałem krotki związek i uprawiałem seks. Jakie to ma znaczenie?

Gość gość
Ogromne. Ty mogłes być w związku i uprawiać seks z inną, a ona miała wiernie na Ciebie czekać jak pies, mimo że to Ty spierdoliłeś ten związek? Matko jacy wy jesteście jebnięci.