Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i nigdy nie byłam w związku

Polecane posty

Gość gość

Piszę tylko po to, żeby się wyżalić. Mam 23 lata i nigdy nie miałam faceta. W życiu byłam tylko na dwóch randkach, które zresztą się nie udały. Nie jestem ładna niestety i to jest mój największy problem. Nie nadrabiam też tego osobowością, bo jestem raczej nieśmiała i zamknięta w sobie. Pogodziłabym się ze swoim losem gdyby nie to, że rodzina ciągle wypomina mi, że jestem sama. Poza tym czuję się gorsza, bo wszyscy znajomi są w związkach. W dodatku to taki wiek, że sporo ludzi się zaręcza i bierze ślub. Czuję się jak jakieś dziwadło. Myślicie, że osoby które nie są ani urodziwe, ani przebojowe mają jakiekolwiek szanse na związek? Czy na tym etapie powinnam porzucić wszelkie nadzieje, że kiedykolwiek kogoś znajdę?

Gość niestety przegrany
też się pochwalę, 25 i zero dziewczyn 🖐️

Gość Turkuć
Tak mają szanse. A ludzi bardziej urodziwych też dotyka samotność.

Gość gość
No tak, tylko że ludzie urodziwi mają większe szanse mimo wszystko. Smutno mi jest po prostu, że nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego jak zakochanie, jak związek. Boję się, że z każdym rokiem będzie gorzej.

Gość gość
ja bym ci dał szczęście

Gość gość
Bez zwiazku ale i tak mas dobrze dziewica nie jestes na randki chodzisz. Mezczyzna gdybybyl taki jak ty nie mialby nic z zycia.

Gość gość
Skąd wniosek, że nie jestem dziewicą? Te dwie randki do niczego nie doprowadziły, więc nadal jestem dziewicą. Po prostu raz w życiu się całowałam i to tyle.

Gość gość
szanujesz się i tak trzymaj :)

Gość gość
spokojnie, masz jeszcze czas. też tak miałam, nie licząc "związków" w gimnazjum(i serio jakoś w tych czasach byliśmy jeszcze dziećmi i nie bawiliśmy się w słoneczka itp. co się dzieje z dzisiejszą młodzieżą to straszne) W każdym razie też byłam spokojną skromną, niedoświadczoną dziewczyną i w wieku 24 lat poznałam swoją miłość życia, mój pierwszy facet został moim mężem i jak narazie wszystko się układa jak należy. Tak że nie trać wiary koleżanko jeszcze wszystko przed tobą. A jak będziesz miała szczęście to znajdziesz porządnego faceta który doceni to że się nie puszczałaś

Gość gość
Dzięki za pocieszenie :) Ciężko mi uwierzyć, że komukolwiek mogłabym się spodobać, ale może się znajdzie ktoś mało wymagający. A jeśli nie, to trudno, widocznie los starej panny jest mi pisany. Skupię się na innych rzeczach niż brak życia uczuciowego.

Gość gość
Też tak miałam, poznałam faceta w necie A teraz znowu jestem sama, poznałam w twoim wieku 23 a teraz mam 25.