Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dzisiejsi młodzi mezczyzni są dzentelmenami tylko dla ładnych

Polecane posty

Gość gość

Kobiet ? Jak to jest?

Gość gość
Up

Gość gość
Mezczyzni szanuja kobiety niezaleznie od wygladu

Gość gość
Chyba w Turcji i to tylko do czasu slubu

Gość gość
tak, niestety

Gość gość
Pytam bo byłam dziś świadkiem takiej sytuacji. Jechałam tramwajem a tam jakaś gimbaza - może ci chłopcy mieli po 17 - 20 lat, zajmowali cały tył tramwaju od początku trasy. W ogole nie bylo miejsc. Nawet na stojaco wszyscy sie sciskali.Weszła staruszka i ja zwyzywali gdy chciała usiąść. Potem weszla mloda ladna kobieta i od razu wszyscy spojrzeli i skomentowali, że pewnie jest zmęczona i zapraszali, jeden nawet zszedł z podwójnego miejsca ( na drugim miejscu miał plecak) zabral ten plecak i stał obok niej, zeby miala wygodnie i bawił się w ochroniarza, a wszyscy nagle zaczęli się prezyc i bawić w dżentelmenów. Przestali rozmawiac w takim tonie jak chwilę wcześniej. Dziewczyna wysiadla za chwilę. Potem weszla jakas grubsza kobieta po 30, i druga mloda ale typ kujonki i wrócili do poprzedniego zachowania i udawali ze nie widzą tych dziewczyn, a pod nosem się podsmiewali:(

Gość gość
łądne posuwają zwierząco a dżentelmenami są dla brzydkich

Gość Turkuć
Bo to byli pozerzy z instynktem stadnym.

Gość gość
Chyba na odwrót.to z brzydka się nie liczą i traktują przedmiotowo. Ładne traktuja jak księżniczki

Gość gość
Pewnie, że ładne są lepiej traktowane. Faceci są dla nich milsi, bardziej się starają, wydają na nie więcej kasy :P bo przecież konkurencja nie śpi.

Gość gość
Wg Ciebie autorko gimbaza to mlodzi mezczyzni? O nawet nie mam co komentowac. Mam 25 lat a nieuwazam sie za mezczyzne. Wg mnie mlodzi mezczyzni zaczynaja sie po 30. Ja np. jestem mlodziencem jeszcze.

Gość gość
A co myślicie o tym; ale szczerze.czy też mogę być uznawana za ładna? Kiedy idę ulicą dużo facetów na mnie spogląda, kiedy idę czy jadę rowerem też zwracają uwagę, zachowuja się właśnie jak gentlemani,są trochę spieci w mojej obecności, zawsze ktoś do mnie podejdzie, zagada (na imprezie czy na miescie) na fb też piszą, są mili, czasami mi slodza. Jestem dość nieśmiała.

Gość gość
Ja jestem miły dla każdej kobiety, czy dla mniej urodziwej i dla ładnych. Zresztą uważam że tym ładnym nie należy się wszystkiego, tylko dlatego, że są piękniejsze. Otwieram obcym kobietom drzwi, puszczam je zawsze pierwsze przodem, jak na dzentelmena przystało

Gość gość
młodzi mężczyźni po 30 hahahaha mentalnie moze tak ale fizycznie?chyba sobie jaja robisz

Gość gość
Up

Gość gość
gość wczoraj młodzi mężczyźni po 30 hahahaha mentalnie moze tak ale fizycznie?chyba sobie jaja robisz C A co moze dziadki? 30 lat u mezczyzny to dopiero poczatek. Czemu fizycznie niby nie? Szczuply, zadbany, z gestymi wlosami wielu jest takich w wieku 30 lat.

Gość gość
Taki to poczatek, że jak masz 35 lat, to żaden bank spermy nie kupi od ciebie nasienia :D Udany jesteś, 25 letni 'młodzieńcze', stary byku z urojeniami na temat upływu czasu.

Gość gość
gość dziś Jesli masz inne zdanie to Twoja sprawa ale ja urodzilem sie jak moi rodzice mieli po 40 lat i w 1991 roku wiec nie bylo w szpitalach tak dobrze jak dzis. Oboje rodzice nadal prowadza aktywny tryb zycia, zdrowo sie odzywiaja, cwicza itd. Nie kazdy jak Ty siedzi cale dnie przed telewizorem i komputerem. Pozdrawiam i spadam pobiegac.

Gość gość
gość wczoraj Młodzieniec to jest do 20ki , później młody mężczyzna do 30ki po 30ce dojrzały mężczyzna , po 40ce to rożnie bywa ;)

Gość gość
06:38 - a o czym teraz bredzisz, bo nie widzę zwiazku ? To co, że spłodzili cie późno ? No dosyć późno jak na te kwestie, w dojrzałym wieku. Czy ja mówię, że po 35. roku życia ludzie już się nie rozmnażaja ? I co do tego ma twoje bieganie ? Skończysz 35 lat medycyna uzna, że twoje nasienie, 'młodego mężczyzny, podobno będacego u poczatku' jest już mniej 'wartościowe'niż było wcześniej. No niestety, biologia ma swoje prawa. Teraz jesteś młodym facetem, ale nie młodzieńcem. Za 10 lat będziesz już jednak bardziej w środku życia niż na poczatku, zwłaszcza, że statystycznie przeżyjesz 70 pare lat. No nie ma lekko.

Gość gość
06:36 miało być

Gość gość
Oczywiście, że tak. Kiedy byłam gruba (hormony), sąsiedzi płci męskiej zamykali drzwi od windy przed nosem, faceci pchali się przede mną do tramwaju. Dostałam leki i schudłam, sąsiedzi są przemili, zawsze zaczekają, zawsze ktoś mi miejsce ustąpi, faceci chcą pomagać nosić siatki, fundować... ale ja wiem co w nich siedzi naprawdę :( Ja zawsze byłam grzeczna

zasadniczo tak, już dawno to zauważyłam w tym kraju wartość kobiety jest ocenia na podstawie jej wyglądu

Gość gość
dla mnie to glupota patrzec tylko na wagę,jeżeli kobieta ma ladna twarz powinna byc tak samo traktowana jak te chude z brzydkimi

Gość gość
Tylko fajtłapy i geje są gentelmenami.

Gość gość
gość dziś Mezczyzni nawet w wieku 70 lat zostaja ojcami i to w naturalny sposob a ty gadasz ze mlodiak w wieku 35 lat mialby nie dac rady :p

Gość gość
15.11 jestes burakiem spod budki z piwem? Nastolatkowie z tramwaju to nie mężczyźni, to młodzi chłopcy, których nikt nie nauczył w domu uprzejmości dla staruszek. Takie rzeczy wynosi się z domu. Tylko tchórz i ostatni palant nie pomoze kobiecie w potrzebie, nie ustąpi miejsca staruszce w tramwaju.