Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość
Wy macie cos z deklem, przecież kobieta z dwójka dzieci to zupełnie inna bajka niż facet z dwójka . Facet to weekendowy tatuś plus 2 tyg wakacji i jeden dzień świat , co tu porównywać.Dlatego nikt sie nie wyrywa ze tatuś biedny bo po prostu biedny nie jest ( w sensie dnia codziennego ). Wiadomo ze mu nie wyszło i nie o tym ta rozmowa, pytałaś czy warto sie z takim wiązać,odpowiedz brzmi -Nie warto. On już swoją szanse wykorzystał teraz nie se znajdzie kobietę z dziećmi, ciekawe czy byłby zainteresowany-:)

Gość gość
gość dziś Nikt nie bedzie czekal tyle na seks bo autorka dawala na prawo i lewa

Gość gość
A skąd ty niby wiesz czy dawałam na prawo i lewo? Nie jestem za czekaniem z seksem do ślubu i za trzymaniem dziewictwa dla tego jedynego. To jest głupie i tu chyba sporo osób ma z tym problem. Ale też nie jestem za tym aby sypiać z kim popadnie. Na pewno bym nie czekała do narzeczeństwa z seksem bo jestem zbyt gorącą kobietą z dużym libido i seks jest dla mnie ważny w związku. Jak mi się nie układa w łóżku to odchodzę. Tu chyba ciężko zaakceptować taki tok myślenia. Zamierzam się z nim spotykać. Mam wątpliwości ale jak nie sprawdzę to zawszę bede żałować. Seks póki co odpada bo chcę sprawdzić czy jemu zależy na mnie faktycznie a zresztą musimy się lepiej poznać i coś do siebie poczuć. On jest po przejściach i w sumie ja też tyle że bez dzieci. Ale dwa poważne związki miałam za sobą. W tym jedno narzeczeństwo.