Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych co biora Pregnyl pytanie!

Polecane posty

Gość gość

Ile dni po zastrzyku przy nieudanym cyklu miałyście krwawienie? Proszę odpiszcie czy więcej niż 14 czy równo czy mniej.

Gość gość
Tak samo jak zawsze... Pregnyl nie działa od razu, może do 36-48 więc okres też nie jest jak w zegarku.

Gość gość
A oprócz pregnylu nie bierzesz luteiny czy duphastonu?

Gość gość
Nie. Nie brałam przy pierwszej ciąży i teraz tez nie. Nie miałam nigdy problemów z progesteronem pęcherzyk sam rośnie tyko nie pęka.

Gość gość
Up

Gość basiak1611
Nie wiem czy jeszcze ktoś tutaj zagląda ale zaryzykuje. Dziewczyny które dostawaly pregnyl pomóżcie proszę. W swoich staraniach o maleństwo dostalam dwa razy pregnyl. Za pierwszym razem się udało i test wykrył ciaze już 12dni po zastrzyku. Niestety fasolka się wyprowadziła w około 7tygodniu. Teraz 30wrzesnia dostalam kolejny zastrzyk z pregnylu , to był 14dc. Pecherzyk miał 22mm. Owulacji nie mialam stymulowanie żadnymi lekami jedynie ten pregnyl na pęknięcie. 12 dni po zastrzyku test negatywny i do tej pory wszystkie testy negatywne.... @ nadal brak. Piersi bolą, swedza i są jakby większe ciut. Ból brzucha tylko czasem taki lekki jak na @. W nocy w tym tygodniu ból jajnika z którego była owulacja. Czasem bolą plecy na dole. Ogolnie czuje się ok. Dzisiaj 22dzien po pregnylu i @ nadal nie ma. Kiedy ten okres po nieudanym cyklu z pregnylem? Ktoś miał takie opóźnienia duże? A zapomniałam tydzień temu w niedzielę miałam jedna sytuację że po toalecie na papierze był Bialawy śluz z dwiema maleńkimi cieniutkimi brazowymi niteczkami i myślałam że to @ się zbliża bo w poniedziałek wypadałoby jej termin. Ale do tej pory cisza.... na bete jeszcze nie poszłam bo jestem w uk i lecze się prywatnie u polskiego ginekologa i mam daleko do tej przychodni a samo bhcg kosztuje 60funtow więc pojadę jak wynik domowego testu będzie na plus lub jak jeszcze @ spóźnione się tydzień a testy będą nadal negatywne. I wtedy od razu na wizyte pojadę. Ale dziewczyny czy któraś tak miała? Takie opóźnienia mimo braku ciąży tylko po pregnylu? Pomóżcie.