Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem niepomalowane paznokcie to zaniedbane paznokcie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule

Gość gość
A niepomalowane włosy to zaniedbane włosy?

Gość gość
nie wiem co ma jedno do drugiego :O

Gość gość
To czemu 90% kobiet maluje paznokcie? Przecież ich prawdziwy kolor jest ładny i pasuje do ciała

Gość gość
mam nadzieje ze Ksiezniczka nie czyta... Nie przywiazuje wiekszej wagi :) a nawet jest to dziecinne i k***eskie jak sa takie duze :)

Gość gość
bo lubią kolorowe paznokcie i te wszystkie infantylne wzorki...

Gość gość
jeszcze jak ma pomalowane paznokcie na kolor czerowny to odlatuje

Gość gość
Ja nie uwazam, ze nie pomalowane paznokcie sa zaniedbane chyba, ze sa brudne, poobgryzane itp. Sama czesto maluje pazurki, bo lubie. Nosze krotko opilowane, bo dlugich szponow nie lubie. Maluje je na kolory neutralne lub odcienie czerwieni :)

pewnie nie, ale fakt jest taki, ze ja po całym dniu pracy jak paznokci nie pomaluję, to co bym nie robiła, jakis tam bród pod nie wchodzi i na niepomalowanym to zwyczajnie widac, dlatego wolę miec pomalowane

Gość gość
Nie, nie oceniam tego w tych kategoriach, ale osobiście sama bardzo lubię mieć pomalowane pazurki. Sama robię często hybrydy, bo mam kilka lakierów z makear, więc mi łatwiej, ale jak są też ładnie spiłowane i skórki wycięte to moim zdaniem wystarczy.

Gość gość
Jak dla mnie to k***wsko prostytucko takie coś wygląda. Ktoś to kiedyś wymyślił aby bić na tym kasę i teraz jest cały przemysł ponieważ panie ambitnie ze sobą rywalizują. Oczywiście nie wszystkie muszą podkręcać w ten sposób swoją urodę i szacun dla nich.

Gość philipppa
w życiu bym tak do tego nie podeszła. maluje co 3 tygodnie hybrydą semilac z topdrogeria.pl ale czasem zdarzy mi się 2 dni nie nosić nic na paznokciach bo po prostu nie mam czasu ich zrobić. wcale to nie kwestia zaniedbania.

Gość gość gość
Ja lubię o nie dbać, choć nie zawsze maluję. Jednak jeśli już robię jakiś konkretny manicure to hybrydowy. Mam kilka lakierów z makear i jak już to nimi. Tak to nie maluję, bo zwykłe lakiery szybko pękają.

Gość gość
Dziewczyny, ktore stale maluja paznokcie juz nie moga sie obyc bez lakieru. Plytka zaczyna byc przyzolcona i z estetyka nie ma nic wspolnego. Wiesz jak to jest..;-) zakrywa sie to co brzydkie. dziewczyny maja tyle srodkow chemicznych na sobie, ze predzej czy pozniej odczuja tego skutki Nie malowane, zadbane wygladaja swiezo, naturalnie.I czlowiek jest zdrowszy. Dozo czasu musi uplynac zanim co madrzejsze zrozumieja.

Gość gość
No i odezwała sie szkarada niemalująca sie ,albo prawik.

Gość gość
18:26 :-D szkarada? dlatego, ze mam niepomalowane paznokcie ????

Gość gość
Maluja zeby miec pod czym brud ukrywac. Dlugie szkiety to siedlisko bakterii pod nimi, blee

Gość gość
Przyjrzyj sie zachowaniu kobiet- dziewczyn z makijazem, z pomalowanymi paznokciami, nooo.. w pelnym ekwipunku :-)))), a potem zobacz je bez tego wszystkiego. Czy nadal sa tak pewne siebie, takie przebojowe... ?Nie... nagle wiekszosc z nich robi sie potulna, myszkowata, skromniutka. Nawet spojrzec Ci w oczy nie potrafia, bo czuja sie ogolocone ze swych sztucznych atrybutow.... pewnosc siebie ulatnia sie szybko