Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę "dobrego" chłopaka

Polecane posty

Gość gość
A on jest trudnym człowiekiem. Wie o tym. Jego mama mówi do niego ironicznie "paniczu". On się krzywi, a ona: "oho, paniczowi sie coś nie podoba". :D Lubię jego mamę.

Gość gość
autorko wszystko z toba ok po prostu kobiety leca na drani

Gość gość
up

Gość gość
nie jesteś wyjątkowa jesteś po prostu kobietą ale o tym się głośno nie mówi bo na świecie panuje ciemnogród (poza islamem) - kobiety lubią skur/wieli hahahhaa pogódź się taka wasza debilna natura jesteś po prostu zlewem na spermę dla skur/wieli buahha a jak przekroczysz 25 lat to cyce zaczną iść w dół a skóra się starzeć i już żaden skur/wiel cie nie zechce hahahahha!!! :D

Gość gość
Pani "mondra" mierzy wszystkich swoją miarą, jednych uznaje za "mondrych" jak ona sama:o z którymi gada, a innych za głupich którymi gardzi :o:o lecz się idiotko.

Gość gość
Jeśli chcesz znać odpowiedzi na swoje pytania, pragniesz porady, masz dylematy uczuciowe, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna i szczerze Ci ją polecam. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Autorka wyżej sra niż dupę ma, typowo nowobogacka razem ze swoim chłoptasiem i rodzinką na czele, a z niego taki skurwiel że pierwszy lepszy dres z mojego osiedla połamałby mu kości jedna ręką :D zwykły lalus do tego pewnie w rurkach jeszcze heh. Takie bananowe dziecko nie może być skurwielem tylko co najwyżej rozpuszczonym smarkaczem. Z Twojego opisu zresztą widać ze nic nie wiesz o ludziach więc skąd Ty wiesz jakiego byś chciała a jakiego nie.

Gość gość
Autorka wyżej sra niż d**ę ma, typowo nowobogacka razem ze swoim chłoptasiem i rodzinką na czele, a z niego taki sk**wiel że pierwszy lepszy dres z mojego osiedla połamałby mu kości jedna ręką smiech.gif zwykły lalus do tego pewnie w rurkach jeszcze heh. Takie bananowe dziecko nie może być sk**wielem tylko co najwyżej rozpuszczonym smarkaczem. Z Twojego opisu zresztą widać ze nic nie wiesz o ludziach więc skąd Ty wiesz jakiego byś chciała a jakiego nie. x Dres? A po co mi dres bez wykształcenia, bez pieniędzy,który nic nie ma i nic nie potrafi poza biciem się? Chyba zwariowałeś! Dres to dla mnie kategoria faceta najniższa, niżej to jest chyba tylko menel pod sklepem.