Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 84łewaP

Moja dziewczyna chce odbyć stosunek z przyjacielem...

Polecane posty

Gość 84łewaP

Jesteśmy razem od 6ciu lat, mieszkamy ze sobą, pewnego dnia oznajmiła mi, że chciałaby odbyć stosunek ze swoim kolegą i oczywiście przy mnie, że było by to takie podniecające...co mam o tym myśleć??? Czy ktoś z was miał już taką akcję??? Nie wiem co mam jej odpowiedzieć....i co zfobić....

Gość gość
Pozwolisz czy nie to i tak to zrobi . To chyba lepiej być przy tym . Prawda ?

Gość gość
Ty przyprowadz sobie przyjaciółke

Gość gość
To jak chce to niech idzie. Niekumam wczym problem

Gość gość
Zazdroszczę takiej laski:)

Gość gość
na tym forum same pojeby siedzą :D

Gość gość
spoko, wiele par tak robi

Gość 84łewaP
Zgodziłem się na ten stosunek, zaprosiła go dziś na kolację do nas jak się okazało nawet nie wiedział co się święci. Natalia czekała na niego ubrana w samą koszulkę przed kolana i majtki które były prakyycznie przezroczyste. Usiedliśmy wszyscy na kanapie, wypiliśmy parę drinków i widać było ze ma na nią ochotę a ona udając że nie widzi podnosiła koszulkę coraz to wyżej czekając aż zobaczy... Zostawiłem ich na chwilkę samych wychodząc do łazienki a gdy wróciłem on właśnie zaczynał w nią wchodzić. Usiadłem w fotelu i patrzyłem jak to robią.... Po dłuższej chwili stosunku on wyszedł z niej, ściągnął szybko prezerwatywę po czym znów w nią wszedł by dokończyć w środku... Po dwóch minutach gdy z niej zaczeło wypływać jego nasienie zażyczyła sobie bym ja z nią odbył stosunek tyle ze z prezetwatywą do końca....zrobiłem to, tylko czemu on mógł się w niej spuścić a ja nie??? Następnie mu obciągneła i połknęła wszystko...w odbyt też mu dała.... ze mną tylko robi to dopochwowo i w prezetwatywie - nigdy nie inaczej!

Gość gość
2/10 :/

Gość gość
To masz szwagra i chrzestnego dla przyszłego dziecka w jednym

Gość gość
Jest wobec ciebie ok. bo by mogła zrobić bez informowania ciebie i to by było ohydne. Trójkąt jest dobrą sprawą ale dla dojrzałych. Wy macie długi staż wiec nie będzie źle. Do tego my podczas seksu w trójkącie tak kochanek mnie rżnął by mąż widział jak członek za każdym razem się wbija do cipki. Do tego zaczął kochanek od minetki co rozpoczynało podniecenie męża. Może dobrzeprzemyslec wymiane partnerów gdyby . Postawił przed seksem w trójkącie warunek obecność przy badaniu ginekologicznym cipki wtedy zobaczysz czy dasz radę na intymną penetrację obcej osoby faceta w swerę intymną. Powodzenia. Masz prawo do obecności przy badaniu warunek zgoda dziewczyny bo lekarz nie może zabronić bo popełnia naruszenie prawa gdy odmówi obecności.

Gość gość
Zgodziłem się na ten stosunek, zaprosiła go dziś na kolację do nas jak się okazało nawet nie wiedział co się święci. Natalia czekała na niego ubrana w samą koszulkę przed kolana i majtki które były prakyycznie przezroczyste. Usiedliśmy wszyscy na kanapie, wypiliśmy parę drinków i widać było ze ma na nią ochotę a ona udając że nie widzi podnosiła koszulkę coraz to wyżej czekając aż zobaczy... Zostawiłem ich na chwilkę samych wychodząc do łazienki a gdy wróciłem on właśnie zaczynał w nią wchodzić. Usiadłem w fotelu i patrzyłem jak to robią.... Po dłuższej chwili stosunku on wyszedł z niej, ściągnął szybko prezerwatywę po czym znów w nią wszedł by dokończyć w środku... Po dwóch minutach gdy z niej zaczeło wypływać jego nasienie zażyczyła sobie bym ja z nią odbył stosunek tyle ze z prezetwatywą do końca....zrobiłem to, tylko czemu on mógł się w niej spuścić a ja nie??? Następnie mu obciągneła i połknęła wszystko...w odbyt też mu dała.... ze mną tylko robi to dopochwowo i w prezetwatywie - nigdy nie inaczej! I widzisz, nie było tak źle, sama mam taką chęć i też czekam aż mój chłopak się zgodzi - już doczekać się nie mogę!

Gość gość
Jestem chłopakiem i też od pewnego czasu namawiam swoją dziewczynę by dała innemu - sama myśl o tyn że w moją dziewczyne będzie wchodził inny strasznie mnie podnieca! Chciałbym trzymać jej ugięte nogi i patrzeć jak w nią wchodzi, jak spuszcza się w nią...

Gość gość
gość dziś masz już faceta na spotkanie z Twoją?

Gość gość
do gość dziś czy to było pierwszy raz, czy już kilka?

Gość gość
Pozwól jej się wychacać a po wszystkim zostaw jeśli nie wie co to wierność

Gość gość
WonderLover.com....? ....Zajrzyj, Sprawdź.

Gość gość
Słaba historia

Gość gość
Kurwa mać same p****y tu są z*********m c***a który by dotkną moją kobiete a debile jeszcze tego chcą co się dzieje z facetami

Gość gość
"Trójkąt jest dobrą sprawą ale dla dojrzałych" :D:D:D Nie no, to kafe jest to krzyżówka cyrku z poradnią zdrowia psyhicznego:D:D:D I eksperci:classic_cool::classic_cool: na miare tego miejsca :classic_cool::D Noszz ku###a:D::D::D powiedz ze zartowalaś:D

Gość gość
wypierdoliłbym taka kobietę na zbity pysk niech sie kurwi z dzolerami ile chce kobieta jest tylko i wyłącznie dla partnera i on może ją tylko róhać zaróhałbym ja na maxa a pózniej powiedziałbym idz się kórwić z przyjacielem do kńca życia

Gość gość
Można zacząć łagodnie. Przyjaciel domu pieści cycki i żona mu obciąga a dopiero później ewentualnie wchodzi w nią jak ty patrzysz. I to jest piękne!

Gość gość
Mój się chętnie zgodził na seks z moim kolegą . Chłopak miał dziewicę jak prawiczek ale ciekawość była większa by mnie zobaczyć jak inny we mnie wchodzi swoim kutaskiem. Następny seks był już z kolegą i jego dziewczyną.

Gość gość
Same zjeby tu siedzą,zboczeńcy i każdym z każdym...porażka ;(

Gość gość
Taka dziewczyna to skarb bo nie zdradza na boku i jest lojalna wobec chłopaka. Ja swoją oddałem w ręce dwoje kolegów i był to widok bardzo podniecający. Chcieliśmy oboje mieć z tego filmik i mamy bo nagrałem.

Gość gość
Stary dla ciebie przymusowa eutanazja bo ty jakas cipa a nie facet a dla dupy gang bang w psychiatryku z szaleńcami.

Gość gość
tylko sex wymienny was wyzwoli katole !!!

Gość gość
ja bym jej wystawił walizki za drzwi i niech spiertala dziffka