Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety oczekuja ze ktos im bedzie robil drogie prezenty?

Polecane posty

Gość gość

czy to jakies upominki czy wakacje albo weekendowe wyjazdy poza miasto. skoro nikt mi takich prezentow nie robil to dlaczego ja mam robic podobne kobietom a pozniej jeszcze nasluchiwac sie tego czy owego, albo ja zrobie jakiejs kobiecie jakis taki prezent bo niezbyt dobrze jej sie powodzi a pozniej ona wydaje te pieniadze co powinna wydac na taki wyjazd przep*****la na jakies glupoty

Gość gość
Zle zadałeś pytanie "Dlaczego moja kobieta oczekuje ode mnie prezentów?" Nie wiem, to Twoja kobieta.

Gość gość
Tu jest Polska i takie tu sa kobiety pasozyty.

Gość gość
gość dziś Mieszkam za granica i tu panowie prezenty robią i nie dlatego ,ze kobiety tego oczekują ale dlatego ,ze lubią kobiety rozpieszczać.

Gość gość
Dlatego ,ze czuja sie wtedy kochane,rozpieszczane i szczesliwe.

Gość gość
Jak jestes sknera to zostan sam i oszczedzaj.

Gość gość
Jak mam jechac z facetem i placic to wole pojechac z kolezanka, z zadnym sknera sie nie zadaje, za mnie moj mezczyzna zawsze placi i daje drogie prezenty i jest mi badzo ,bardzo milo.

Gość gość
panowie i panie, np we francji, czyw niemczech, jesli facet robi kobiecie taki prezent, to kobieta wie , czego facet oczekuje w zamian i wiadomo o tym bez słow. takie tam sa zasady.

Gość gość
DO PANI Z 7.35 . Czyli z Twojego postu wynika, ze Twój facet płaci za To, aby Tobie było bardzo miło, ale z kolezanka to juz miło nie jest, tak? To po co Ci koleżanki? Wszak mozesz otaczac się wieloma facetami, będzie ci jeszcze milej.

Gość gość
gość dziś Czytaj ze zrozumieniem, autor nie chce robić prezentów swojej kobiecie a nie jakimś tam obcym kobietom. W Polsce mężczyźni tez robiąc prezent obcej kobiecie oczekują czegoś w zamian i wiadomo czego ale są kraje gdzie jest inaczej.

Gość gość
gość dziś DO PANI Z 7.35 . Czyli z Twojego postu wynika, ze Twój facet płaci za To, aby Tobie było bardzo miło, ale z kolezanka to juz miło nie jest, tak? To po co Ci koleżanki? Wszak mozesz otaczac się wieloma facetami, będzie ci jeszcze milej. x mojemu facetowi nawet do glowy nie przyjdzie zebym za cos placila, nigdy by sie na to nie zgodzil,a czasem wyjezdzam z kolezankami , nie potrzebuje wielu facetow,jeden mi wystarcza w zupelnosci.

Gość gość
kobieta jedzie z kolezanka, mezczyzna z kolega, kazdy placi za siebie i jest git

Gość gośćmdapgmdmt
ja nie oczekuje chociaz jestem atrakcyjna i mogłabym mieć takiego faceta,nie jestem rozpieszczana,a ty jak tak gardzisz kobietami które oczekują prezentów to szukaj skromnej albo żyj sam i chron swoją kasę przed pasożytkami

Gość gość
chodzi o to, ze zrbie jakis prezent a one pozniej rz******laja pieniadze na bzdury, o to chodzi

Gość gość
Nie powiem że nie lubię prezentów bo chyba każdy lubi ale bez przesady że wszystkie kobiety to pasożyty jak to ktoś nazwał. Dostaje od mojego faceta mnóstwo prezentów ale to są różne rzeczy. Jest biżuteria ale są też kwiaty czasem coś malutkiego :) ale przecież nie dlatego jesteśmy ze sobą 10 lat. Ja też o nim nie zapominam bo jak już pisałam prezenty są fajne. Dostawać jak i dawać :)

Gość gość
Drogie prezenty to rodzaj sponsoringu.

Gość gość
gość dziś Drogie prezenty to rodzaj sponsoringu. x w takim razie jak kobieta ma z facetem seks to tez sponsoring ? bo przecie w agencji musial by zaplacic ,a tutaj ma darmowo , to kobieta jest sponsorem ?

Gość gość
Mieszkam za granica i tu panowie prezenty robią i nie dlatego ,ze kobiety tego oczekują ale dlatego ,ze lubią kobiety rozpieszczać. x Już widzę jak mieszkasz za granicą, jedyne co znasz z zagranicy to to co widziałaś na filmach, czyli same brednie. Mieszkałem w Niemczech, Anglii, Szwecji i Austrii i tam normalną rzeczą jest np. płacenie rachunku w knajpie na pół i dotyczy to również małżeństw. Natomiast co do oczekiwania prezentów przez Polskie kobiety... cóż, naoglądają się głupich serialików i komedii romantycznych w których bogacz bierze sobie za dziewczynę kobietę ze slamsów i one myślą do fakt i że takie rzeczy są normą :P

Gość gość
a to kobiety nie czerpią przyjemności z seksu?

Gość gość
Prezenty to od sponsora, który mioże szastać na prawo i lewo, łatwo zarobionymi, czy wykombinowanymi pieniędzmi. Mamy czasy nie zbyt ciekawe dla wielu ludzi, których fałszywa demokracja i chciwcy bez granic wystawiły do wiatru i nie każdy jest milionerem, czy amatorem, typu .... co by tu robić, aby nic nie robić, a dużo zarobić! Więc nie można oczekiwać drogich prezentów od faceta, którego na to nie stać! Zresztą uważam, że dziewczyna powinna płacić za siebie, chyba że zostanie zaproszona przez faceta, wtedy sytuacja jest jasna!

Gość gość
Pierwsza rzecz nie każda kobieta oczekuje drogich prezentów, po drugie... te które prezentów oczekują, to nie kobiety, tylko sieroty niepotrafiące zarobić na swoje własne potrzeby i muszące pasożytować na innych, takie kobiety mają mentalność zwykłych prostytutek, bo niczym nie różni się to od brania kasy za seks.

Gość gość
"a to kobiety nie czerpią przyjemności z seksu? " x ha gosc widac ze na kobietach sie nie znasz. my kobiety jestesmy tak skonstruowane ze trzeba o nas zabiegac starac sie, rozpieszczac nas, nosić na rękach, uwodzić nas, kochac ;) A przyjemność czerpiemy nie tyle z samego aktu seksualnego bo taki automatyczny bez uczucia z byle jakim gostkiem jest gwno wart. Czerpiemy przyjemnosc z całej tej otoczki, z ktorej wynikac musi w sposob oczywisty ze facet mnie kocha, ze mu na mnie zalezy, ze jestem dla niego najwazniejsza, ze bylby gotów oddac za mnie zycie gdyby byla taka potrzeba. Tylko z takim seks jest przyjemny:)

Gość gość
facet ma być silny i płacić za atrakcje a ja mu daję przyjemność ,bo jestem słabsza i tyle nie zarabiam ,jakbym miała więcej kasy a on biedny to ja mu stawiam,jak zarabiamy podobnie to raczej jego gest na podróże ,faceci jak są zakochani to są dumni że ich stać na coś takiego,nie zrozumiesz

Gość gość
czyli, zakochany facet = latwy koles do wykorzystania, x x ad.2 - czyli uczucia kobiet mozna kupic za pieniadze i za dobre nawijanie makaonu na uszy a pozniej placz, ze poszedl do innej

Gość onceandforall
Nie wiem, nigdy tego nie oczekiwałam, bo zawsze płacę sama za siebie. To raczej ja robiłam mojemu ex drogie prezenty typu markowe perfumy i tym podobne. On mi w życiu nawet kwiatka nie kupił. A ja zarabiałam o wiele gorzej od niego. Ale widać, że niektórzy już tak mają.

Gość oszczędny
Nie wiem dlaczego twoja kobieta oczekuje drogich prezentów. Moja dziewczyna nawet na drobnostkę reaguje dużym entuzjazmem. A dobrych propozycji na prezent zazwyczaj szukam tu https://jakiprezent.pl/dla-dziewczyny Niedługo ma urodziny, więc chyba tym razem pomyślę o jej portrecie na płótnie.

Polecam kupić zestaw kolczyków wkrętów. Jedna para ma kolor zielony, natomiast druga jest srebrna. Istnieje dowolność w doborze kolorów, zależnie od ubrań, które mamy na sobie. Produkt ten jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl .

Gość gość
A dlaczego nie ? :P

Gość gośćjhggiiifccu
Nie dostaje drogich prezentów i nie oczekuje..tez jestem atrakcyjna i pewnie nie jeden chcialby mnie rozpieszczac..z łatwoscia moglabym tez znalezc sponsora ale nie chce

Gość gość
ja lubie jak mój mi płaci za seks,moja ostatnia zabawa,lubię się bawić w różne rzeczy,jestem bardzo uczciwa prawda? :-)