Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety oczekuja ze ktos im bedzie robil drogie prezenty?

Polecane posty

Gość gość
Wg kobiecej logiki jesli ja utrzymujesz to ja kochasz dlatego kobiety nie maja oporow przed prostytuowaniem sie bo przeciez klienci kochaja kobiety za ktore placa. Inny bardziej wyrazny motyw to lenistwo i materializm. Z kolezanka zaplaca za siebie a jak z chlopakiem to on ma za wszystko placic. Stad np. Coraz mniej slubow, nikt juz nawet nie mysli o zareczynach itd. Niedlugo w ogole zwiazki damsko-męskie ogranicza sie do placenia za seks.

Gość gość
Tak czytam te wszytskie opinie. I jest jeden wniosek - kobiety są słabsze, to dla nich znaczy okazanie uczuć, że im zależy ble ble ble. To skoro mamy uprawnienie o które tak kobiety zabiegają strasznie, to dlaczego one nie potrafią też facetowi kupować róźncyh drogich rzeczy, zabierać na wczasy - przecież dla nas to też oznaka że nas kochacie. Bulwersujecie się o Bóg wie co, a pytanie jest całkiem inne. Dlaczego się tak zachowuje jego kobieta - która marudzi że nie ma kasy, on ją zabiera na róźne drogie wyjazdy, a ona zaraz po wyjezdzie trac****eniądze na jakieś pierdoły. To jest pytanie - a reszta Waszych wypowiedzi to woła o pomstę do nieba. Bo skoro chcecie być równe - a chcecie i bardzo o to walczycie, to kupujcie swoim facetom tez drogie rzeczy, wycieczki, a on sobie np. kupi nowe radio do samochodu. Nie w*******e się wtedy ? No właśnie - banda rozpieszczonych księżniczek.

Gość gość
Ja mojemu facetowi kupiłam grę za 169zl, plus skarpetki, plus świeczki zapachowe, plus herbate za 30, plus książkę za 50, plus karnet na basen za 15. Mało? Prawie 300zl

Gość gość
A dlaczego faceci WYMAGAJA pięknej szczupłej i z klasą ? Najpierw sam nie wymagaj skoro ci nie pasuje wydać parę groszy na prezent

Gość gość
Jak jesteś skapym lujem to sobie weź do związku paszczura a ładne /piękne kobiety zostaw facetom które je docenia , kapujesz kozi bobku? Sam jestem facetem i wiem że piękna kobieta potrzebuje biżuterii i lachow żeby jej piękno miało oprawę , a ty jak chcesz to oszczędzaj biedolu tylko nie płacz że masz jakiegoś potwora w domu

Gość gość
Przeciętny facet dorabia się pieniędzy nie koniecznie dla siebie a raczej dla tego żeby mieć jak największą liczbę kobiet do wyboru , a z nich wybrać jedną najlepszą genetycznie jako matkę potomstwa , dlatego bogaci faceci zazwyczaj mają dzieci jak z okładki

Gość gość
Jeśli facet skapi na kobiecie to znak że nie nadaje się na ojca i opiekuna , od tysięcy lat kobiety leciały na pieniądze a mężczyźni na wygląd i jeśli facet wymaga żeby kobieta za wszystko sobie płaciła to niech sobie weźmie 200 kilowa berte

Gość gość
Ja za swoją żonę całe życie placilem i nigdy grosza nie wypomnialem, rzygac się chce jak się czyta tę współczesne podroby facetów ,którzy zasłaniają się pseudo rownoupranieniem , moi drodzy rownouprawnienia nie będzie i było nigdy , bo facet nigdy nie dozna katorgi rodzenia dzieci i kobieta nigdy nie będzie tak silna i wytrzymała jak facet , więc nie ma mowy o rownouprswneniu

Gość gość
Może dlatego że to miłe ? Może dlatego ze kobieta na wiele nie może sobie pozwolić ? (Mężczyźni średnio zarabiają więcej ) kobieta nie zostanie tirowcem i nie zarobi 6000 zł po zawodowce jeżdżąc tirem , jak dostanie 1700 to będzie dobrze , najpierw niech kobieta w Polsce zarobi dobrze to pogadamy o rownouprswniieniu

Gość gość
A co za darmo ci będzie dawała ? Większość kobiet nie ma orgazmu , seks służy tylko po to żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo i ciepły kąt

Gość gość
Nawet mój 18 letni brat rozumie że to wstyd nie zapłacić za dziewczynę w kinie czy za kebaba , a jest bardzo przystojny i mądry

Gość gość
A dlaczego facet oczekuje modelki jak ktoś tu powiedział ?? Przecież wystarczy że się ochlapie woda raz na dwa dni i nie będzie golila nóg i pach , kosmetyki ,fryzjer ubrania też kosztują , za darmo urody nie ma

Gość gość
gość dziś To sobie frajerze płać, nikt ci nie broni :D Natomiast nie ma żadnego powodu do dumy w byciu chodzącym bankomatem dla jakiegoś tępego k****iska więc trochę pohamuj ten swój niezdrowy entuzjazm :O🖐️

Gość gość
17:46 tak samo jak ja nie zazdroszczę bycia ci nieudacznikiem i chamem bez kultury , podrobo faceta , właśnie dlatego ja mogę mieć nawet twoja siostrę czy pannę która masz na oku , nie masz ani kultury ani kasy , więc zostają ci stare salcesony +120kg

Gość gość
To się nazywa troska o kobietę a nie bycie bankomatem , ja mam piękną 13 lat młodsza zone , śliczne 2 cory a ty co masz skapa cebulo ? Swoją rękę ? Hahaha nie obrażaj mojej żony bo jest piękna i mądra

Gość gość
Nie martw się ty bankomatem dla nikogo nie będziesz bo cię nawet na majtki nie stać :D

Gość gość
gość dziś Już się tak nie napinaj i wyk*****aj lepiej płacić za sex tej swojej findomce frajerzyno :D🖐️

Gość gość
17:58 no i płace ale przynajmniej mam super żonę a nie ropuche jak ty , Bajo nieudaczniku, mnie stać na siebie i żonę , ty sobie nawet gaci nie jesteś w stanie kupić

Gość gość
Facet który nie ma kasy to nieudacznik ,to oznaka ze ma słabe geny i niska inteligencję , nie powinien się rozmnazac bo będzie dalej rozsylal swoje słabe geny