Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak zaczęłam być z pewnym chłopakiem mamy po 19 lat myślałam że będzie wspaniale ale on praktycznie całe 3 tygodnie miał mnie w głęboko w d upie koledzy ważniejsi, że mną widywal się rzadko i na krótko, potrafił nie zadzwonić cały dzień, zamiast do mnie to szedł na imprezę do jakiejś koleżanki, ja mu ciągle mówiłam ze mam tego dość i zaczął się koło mnie kręcić pewien chłopak i naprawdę się o mnie starać, kochałam mojego ale potrzebowałam uczucia nie wiedziałam co robić. Ciągle chciał mnieten drugi pocałować ale ja chciałam być fair wobec swojego. Pewnego dnia dowiedziałam się od jego siostry jak chce mnie oszukać z dyskoteka i zerwałam z nim. Potem upilam się i calowalam sie z tym niby byłym a na drugi dzień nie przyjechał ani nic w dupie miał ze dzień szybciej zerwałam bo myślał że jak dałam potem pijana buzi to jest ok, zrozumiałam ze mam tego dość i pocałował mnie w sumie z zaskoczenia ten drugi który ciągle się o mnie starał, kolejnego dnia mój przyszedł z kwiatami a z tamtym więcej się nie zobaczyłam, a ja dalej byłam z moim i teraz mijają kolejne 4 miesiące jak jest wspaniałe.. A mnie zżeraja wyrzuty sumienia o tamtego buziaka.. w sumie to nie wiem czy byliśmy wtedy razem, dzień szybciej zerwałam z nim a potem calowalismy sie ale wypiłam za dużo no i kolejnego dnia nie przyjechał tego naprawić... Mówić coś mu? Boje się ze się dowie

Gość gość
ja pierdole, wakacje...

Gość gość
Poważna odpowiedz, dzięki

Gość gość
Gimbusy i ich problemy.

Gość gość
masz 19 ? chyba 12 lat