Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem kompleksów facetów z małymi penisami, sam mam takiego i jest dobrze

Polecane posty

Gość gość
prawikzewsi dziś bo chude mają wąskie i małe cipki ile mam ci pisać?

Gość prawikzewsi
21:44 Ok ale podawajmy jakieś badania.

Gość prawikzewsi
Możesz w kółko pisać lepiej daj jakieś dowody albo linki do wyników badań.

Gość gość
przedstawia się tak: chuda, niska - mała i ciasna cipka dla meżczyzn z małym penisem od 11 do 15 cm chuda, wysoka - głęboka i ciasna cipka od 14 do 17 cm gruba niska - głęboka i szeroka cipka według analizy od 17 do 19cm gruba wysoka - głęboka i szeroka cipka według analizy od 17 do 19cm

Gość prawikzewsi
masz na to jakiś dowód albo link do wyników badań statystycznych

Gość gość
Nie oszukujmy się, wiadomo że my kobiety wolimy duże. Tak samo jak facet mając do wyboru tsytski małe czy duże ZAWSZE wybierze te duże. I tym miłym podsumowaniem zamykamy temat :D

Gość gość
gość dziś znacznie mniejsza liczba kobiet chce z dużym przyrodzeniem jak mają wiadro to oczekują takiego faceta. Wiekszość chce z średnim niektóre z małym tego nie zmienisz jedne wolą duże drugie małe trzecie średnie.

Gość gość
inaccessible89 dziś to własnie o tym piszę a ci dalej piszą tylko duży

Gość prawikzewsi
gość dziś najlepsze dla większości facetów są cycki średnie

Gość gość
Mam 158 cm wzrostu, wazę 46 kilo. Mój partner ma 17 centymetrowego członka. Mieści sie bez problemu. Wiec teoria o proporcjach wzrostu kobiety do rozmiaru jej pochwy jest raczej nietrafiona.

Gość prawikzewsi
piszemy o grubości ty się nie martw i wiemy że jest elastyczna ale to nie wiele zmienia przy miniaturce 11cm

Gość gość
gość dziś ale wiekszość nie mieści więc nie pisz bzdur :P

Gość gość
opinie słyszałem od niskich i chudych co mówią nie lubią dużych i nie chcą faceta z wiekszym penisem niż 16 cm to jest katorga, ból jak na porodówce.

Gość gość
Ja mam 160cm wzrostu, waga 44 kg a partner przyrodzenie 18 cm i jest super w każdej pozycji

Gość gość
Na porodówce to bolą skurcze macicy i rozwiercanie szyjki macicy, pochwa jest mięśniem i rozciąga sie - to akurat boli najmniej. I obwód główki dziecka to na ogół ponad 30 cm a długość jego ciała ok 50 cm - jak to można do rozmiarów członka porównywać?

Gość gość
Ja mam 164cm wzrostu ważę 51kg a partner 12cm seks mam niesamowity nigdy czegoś takiego nie przeżyłam jak z małym.

Gość gość
gość dziś mówię jakie sa opinie zobacz ile jest tematów na wizażu partner ma za dużego, nie mieści mi się mimo, że nie jest dziewica jak to wytłumaczysz? myślisz, że kazdą przyjmie członka 18cm bez bólu? to jesteś w błędzie

Gość gość
W szczególności jak jest chuda z natury a nie się odchudziła . Azjatki mają do czynienia z małymi członkami i jakoś mają udany życie seksualne :)

Gość gość
już nie wspominając, że takie duże członki powoduje nadzerkę

Gość gość
cytat "o preferencje kobiece to czesc kobiet moze uznac 11 cm za sredniej wielkosci. nie oszukujmy sie ale 16 cm nigdy mi cale nie weszlo i wiecej bolu jak przyjemnosci" O tym cały czas piszę

Gość prawiczekzewsi
szczerze to nie wiem co myśleć, czytałem teraz wyniki badań na różnych stronach i one nie pokazują różnicy jeśli chodzi o wielkość vaginy u różnych ras. Myślę że istnieją kobiety z mega ciasnymi cipkami dla których 11 cm wystarcza tylko trudno na taką trafić.

Gość gość
mi tez ciezko z duzym penisem, moj obecny chlopak ma 17 cm ałłłłłłłłłććć... zeby mu Bog zostawil wszystko jak jest, ale pomniejszyl penisa...

Gość gość
Ty sie lepiej chłopaka spytaj, czy chce, zeby mu sie cos pomniejszyło. Uwolnij go i weź sobie jakiegoś z mniejszym sprzętem, tym twoim na pewno sie jakaś ucieszy :-)

Gość prawikzewsi
gość wczoraj moim zdaniem to kwestia wprawy, jak się rozgrzejesz to się zmieści

Gość gość
nie zmieści się każdej

Gość gość
Spotykałam się z facetem który miał 16cm, ale cienkiego i w ogóle NIC nie czułam, później spotykałam się z facetem który miał 12 cm ale grubszego i seks nie do porównania.

Gość gość
Każdy z piszących jest przekonany o swojej racji, bo ma inne doświadczenia, wyobrażenia, doznania. Przed mężem miałam kilku partnerów. Był taki pilujący drzewo, do bólu. Tyle, że jemu było dobrze, a ja obolała i niezaspokojona. Rzeczywiście..pojemnik na spermę. Tak się czułam, wykorzystana, i w jakiś sposób oszukana. Nie pamiętam rozmiaru, tylko to poczucie instrumentalnego traktowania. Teraz się czuję wykochaną, zaspokojoną kobietą, wyjatkową. Moja rozkosz i doznania zawsze na 1 miejscu. To podejscie do mnie jako kobiety wynika z charakteru, natury i wrazliwosci mojego męzczyzny. On mnie wielbi calym sobą, a nie jego rozmiar:)

Gość gretya
lepszy krótszy a grubszy, mialam kilku z wielkimi murzynskimi i zadna przyjemnosc szczerze mowiac.. wole zeby moj facet bral iqman i dluzej wytrzymywal bo mozemy sie dluzej zabawic na rozne sposoby niz miec bol jak przy porodzie.